Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Beresteinlaan 543

Vraagprijs: € 125.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Beresteinlaan 543
2542 JN Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 70
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1963
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement op de tweede verdieping met twee slaapkamers, een heerlijk balkon op het ZuidWesten en een royale berging in de onderbouw. Winkelcentra Leyweg en De Stede, openbaar vervoer, uitvalswegen, recreatie Madestein en verschillende sportfaciliteiten op korte afstand gelegen. Het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau en trappenhuis. Entree tot het appartement op de tweede  verdieping. Centrale hal met meterkast (3 groepen).  Doorgebroken woonkamer waardoor een prettige lichtinval en een fraaie eetkamer. Aan de achterzijde van de woning toegang tot een balkon via een schuifpui. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en ligt heerlijk rustig gezien de achterliggende groenstrook. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een keukenblok met onder- en bovenkasten waarin het natte gedeelte is opgenomen. Er is handig gebruik gemaakt van een tweede werkblad met een 4-pits gaskookplaat, opstelplaats voor een wasdroger en een wasmachine. Tevens opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2013). Vanuit de keuken toegang tot een balkon via een deur. Separaat toilet. Keurige badkamer  voorzien van een douchegelegenheid en een groot wasmeubel. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning.  In de onderbouw een ruime berging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 47,74 bedraagt per jaar welke achteraf per halfjaar is verschuldigd tot en met 31 december 2030
- Heruitgifte erfpacht is aangevraagd en in behandeling
- VvE is actief met een bijdrage van € 105,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 40 leden (Beresteinlaan 469 tot en met 557)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/40e aandeel
- Reserve (groot onderhoud) per 31 december 2016 ca. € 92.511,-
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer en hal zijn voorzien van laminaat
- Slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing (o.a. ouderdomsclausule)
- Eigen berging
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie