Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Cartesiusstraat 95 A

Vraagprijs: € 1.200 exclusief gas, water en licht

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Cartesiusstraat 95 A
2562 SE 's-Gravenhage
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 80
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1906
Status:Verhuurd

Beschrijving

TE HUUR: Keurige parterrewoning met een woonkamer, halfopen keuken en 2 slaapkamers. Ideaal is de rustige ligging in het Valkenboskwartier met op loopafstand openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag of Centraal Station. Grote diversiteit aan winkelaanbod in de Weimarstraat, Piet Heinstraat en Prins Hendrikstraat, openbaar vervoer en het strand van Scheveningen op zo’n 15 fietsminuten.

Indeling:

Voortuin met entree tot het appartement: hal met een meterkast (4 groepen), De badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, toilet met een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Doorgebroken woon-/eetkamer met een half open keuken in een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een losse koel-/vriescombinatie. Inpandige berging met een opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel. Vanuit de keuken toegang tot de ruime masterbedroom aan de achterzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
- Oplevering kan snel
- Huur en borg vooraf te voldoen
- Huisvestingsvergunning nodig
- Geen commissie voor huurder
- 4 groepen met een aardlekschakelaar
- Kunststof kozijnen dubbel glas
- Woonkamer is voorzien van vinyl
- Keuken en slaapkamers zijn voorzien van laminaat
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Gemeubileerd.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij wij u verzoeken om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment. Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

http://Cartesiusstraat 95

Locatie