Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Troelstrakade 875

Vraagprijs: € 135.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Troelstrakade 875
2531 AX Den Haag
Wijk:Moerwijk
Woonoppervlakte m2: 44
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1995
Status:Verkocht

Beschrijving

Beknopt en modern tweekamer appartement op de eerste verdieping gelegen in complex Mariaburcht met een zonnig balkon en een eigen berging.
Ideale ligging nabij De Haagse Hoge school, openbaar vervoer met o.a. treinstation Moerwijk, tram en bus voor de deur, uitvalswegen en winkels van Megastores en het Heeswijkplein.

Indeling:
Entree via galerij en trap naar de eerste verdieping. Centrale hal met meterkast (4 groepen) en een vaste kast met opstelplaats voor een cv-ketel (Bosch VR 2009).
Woonkamer aan de voorzijde van de woning met een fantastisch vrij uitzicht. Open keuken met boven- en onderkasten, los gaskooktoestel, tafelmodel koelkast en een afzuigkap. Handig is de bar met kastruimte. Badkamer met een douchecabine, vaste wastafel, opstelplaats voor een wasmachine en een toilet. Royale slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met een deur naar een balkon op het NoordWesten. Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld waarbij de canonverplichting is afgekocht (notarieel geregeld)
- Eigen berging in de onderbouw
- VvE is actief met een bijdrage van € 72,89 per maand voor het appartement
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 10/1902e aandeel voor het appartement (VvE Mariaburcht)
- Reserve per 01-08-2019 ca. € 190.999,-
- Woning is voorzien van dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel C
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie