Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Soestdijksekade 814

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Soestdijksekade 814
2574 ED Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 149
Verdieping: 2e en 3e
Aantal kamers: 8
Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1930
Status:Verkocht

Beschrijving

Bijzonder ruim achtkamer dubbel bovenhuis met een riante living, heerlijk dakterras en vijf slaapkamers. Kenmerkend is het vrije uitzicht over het Zuiderpark en de kade. Prettige ligging met keuze uit winkelaanbod aan de Dierenselaan, Leyweg en de Haagse Markt maar ook het centrum via openbaar vervoer. Kijkduin en het strand zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Hal met meterkast (4 groepen) en een binnentrap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop met een separaat toilet, royale slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Doorgebroken L- vormige woonkamer met een eetkamer aan de achterzijde van de woning en doorgang naar een keuken in hoekopstelling welke is voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, losse koel-/vriescombinatie, losse magnetron en een losse vaatwasser. Handig is de kastenwand met een tweede werkblad. Vanuit de keuken toegang tot een balkon met een balkonkast. De woonkamer beschikt aan de voorzijde over een erker en veel lichtinval door de bijgetrokken slaapkamer. Vaste kast met opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2008). Vaste trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Overloop met berging boven. Bij het betreden van de overloop wordt de aandacht getrokken door de deur met glas naar het dakterras. Het riante dakterras is gelegen op het NoordOosten. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Tussenliggende badkamer met een lichtkoepel en verder voorzien van een ligbad, wasmeubel en een tweede toilet. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (notarieel) waarvan de erfpachtcanon en beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 75,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel voor het appartement
- VvE bestaat uit 3 leden (Soestdijksekade 814 tot en met 818, even nummers)
- Reserve woningen per 18-10-2017 is ca. € 195,-
- Dakterras en dakopbouw zijn in gebruik met toestemming VvE, het onderhoud hiervan komt voor rekening van de individuele eigenaar
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas behoudens het raam in de dakkapel
- Achterzijde deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en deels houten kozijnen met enkel glas
- Woonkamer, keuken en slaapkamer zijn voorzien van laminaat
- Overloop tweede verdieping is voorzien van vloerbedekking
- Slaapkamers derde verdieping zijn voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie