Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

De Brink 562

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:De Brink 562
2553 HL Den Haag
Wijk:Kraayenstein
Woonoppervlakte m2: 70
Verdieping: 6e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1977
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement op de 6e verdieping met twee slaapkamers, moderne keuken en badkamer en een heerlijk balkon op het Zuidwesten en een vrij en weids uitzicht.
Voor dit object geldt een woonoppervlak van ca. 70m2 en een energielabel B.
Rustig gelegen aan de rand van Den Haag grenzend aan een waterrijk gebied met veel groen, uitvalswegen, sportverenigingen en scholen (waaronder internationale school).
Ideale ligging t.o.v. winkelgebied Kraayenstein maar ook het centrum van Loosduinen. Openbaar vervoer op loopafstand richting centrum van Den Haag en goede verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 10 fietsminuten.

Indeling:
Entree complex op straatniveau met brievenbussen en bellentableau, hal met trappenhuis en lift. Entree op de 6e verdieping met meterkast (6 groepen). Entree appartement: centrale hal met een vast kast. Separaat toilet voorzien van een fonteintje. Sfeervolle woonkamer aan de achterzijde van het appartement met toegang tot een zonnig balkon op het ZuidWesten vanwaar een fraai uitzicht over het recreatiegebied Madestein. De half open keuken is gelegen in een hoekopstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en een koel-/vriescombinatie. De tussenliggende badkamer is via de hal bereikbaar en is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en een opstelplaats voor een wasmachine. De masterbedroom en de tweede slaapkamer zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen. Eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het complex. Eigen berging op de begane grond met een zeer prettige ligging gezien de bereikbaarheid vanaf de straat.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven (notarieel) waarbij de canonverplichting en beheerkosten zijn afgekocht
- Eigen berging in de onderbouw
- Eigen parkeerplaats
- VvE is actief met een bijdrage van € 193,93 per maand voor het appartement inclusief waterverbruik
- VvE is actief met een bijdrage van € 16,46 per maand voor de parkeerplaats
- Voorschot stookkosten is ca. € 61,17 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 70/8.625e aandeel voor het appartement
- 1/219e aandeel voor de parkeerplaats
- VvE bestaat uit 189 leden (De Brink 336 t/m 580 even nummers)
- Reserve woningen per 31-12-2022 is ca. € 523.840,-
- Reserve parkeren per 31-12-2022 is ca. € 89.148,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat
- Energielabel B
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie