Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Schaarsbergenstraat 15

Vraagprijs: € 139.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Schaarsbergenstraat 15
2573 BM Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 75
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1935
Status:Verkocht

Beschrijving

Verzorgd appartement op de eerste verdieping met een gezellige woon-/ eetkamer, drie slaapkamers en een ruime badkamer. Het balkon is gelegen op het NoordWesten. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Dierenselaan, winkelcentrum Leyweg, Haagse Markt, openbaar vervoer, Zuiderpark en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met meterkast (3 groepen) en een separaat toilet voorzien van een fonteintje. Aan de voorzijde van de woning is de woon-/ eetkamer gelegen. Aan de achterzijde van de woning is een ruime ouderslaapkamer gelegen. De tussenliggende keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, losse vaatwasser, losse koel-/vriescombinatie, losse magnetron, opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel (Bosch 2004). Vanuit de keuken toegang tot het balkon via een deur.  De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met toegang via een deur tot een balkon. Vanuit de slaapkamer toegang tot een ruime badkamer welke is voorzien van een bad met douchegelegenheid, wasmeubel en een handdoekenradiator. De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 40,- per maand.
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/4e aandeel
- VvE bestaat uit 3 leden (Schaarsbergenstraat 13, 15 en 17)
- Reserve per 31-12-2017 ca € 12.779,-
- Voorzijde voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is grotendeels voorzien van vloerbedekking
- Groepenkast vernieuwd in 2006
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie