Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Conradkade 95

Vraagprijs: € 235.000 v.o.n.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Conradkade 95
Den Haag
Wijk:Duinoord
Woonoppervlakte m2: 46
Verdieping: woonboot
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1960
Status:Verkocht

Beschrijving

Geniet van de rust aan het water op een zeer gewilde locatie aan de rustige Conradkade. Woonboot Libra komt beschikbaar met een prettige indeling en ideaal gelegen aan de rand van de wijk Duinoord met op loopafstand de gezellige Reinkenstraat met een grote keuze aan restaurants en winkelaanbod maar ook openbaar vervoer is om de hoek. Scheveningen, centrum en het strand zijn op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Via lager gelegen kade is de woonboot bereikbaar met een berging op de kade waarin een opstelplaats voor een wasmachine. Entree woonboot met een afstapje naar een lager gelegen woonkamer met verrassend veel lichtinval door de aanwezigheid van veel ramen. Naastgelegen terras waar je heerlijk rustig kan genieten van het buitenleven. Beknopte open keuken met onder- en bovenkasten. keuken.  Hal met meterkast (5 groepen) en een separaat toilet. Slaapkamer met een badkamer ensuite met een ligbad met een douchegelegenheid en een vaste wastafel. Vaste kast met opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2009).

Kenmerkend voor deze woonboot is de ligging en het bijzondere gevoel van buitenleven. De Vliet is bereikbaar dus heerlijke lange tochten zijn mogelijk!

Bijzonderheden:
- GEEN overdrachtsbelasting verschuldigd
- Ligplaatsvergunning aanwezig
- Door de verkeersluwe Conradkade veel parkeergelegenheid voor de deur
- Plannen voor herinrichting kade met mogelijk grotere bergingen (medio juni meer bekend)
- Precario € 5,35 per m2 per jaar
- Dak is vernieuwd in 2013
- Stalen onderwaterschip welke in 2012 uit het water is geweest voor onderhoud
- Woonboot is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Dak is van isolatie voorzien (binnenzijde) in 2000
- Wandisolatie aangebracht in 2013
- Woning is voorzien van een houten vloer
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie