Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Zamenhofstraat 52B

Vraagprijs: € 385.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Zamenhofstraat 52B
2518 LB Den Haag
Wijk:Regentessekwartier
Woonoppervlakte m2: 76
Verdieping: 5e verdieping
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 2018
Status:Verkocht

Beschrijving

Modern en strak appartement in het Energiekwartier met een hoogwaardige en sfeervolle afwerking waardoor het object zo in de woonbladen kan. Dit fraaie appartement is op de 5e verdieping gelegen in complex Edison met een heerlijke living, twee slaapkamers, moderne keuken en badkamer maar ook een royaal balkon op het Noordwesten. Prettig is de eigen berging en eigen overdekte parkeerplaats op het binnenterrein. Het complex is gebouwd in 2018 met een energielabel A, stadsverwarming en vloerverwarming in het gehele appartement.
Ideaal gelegen met divers winkelaanbod in de Piet Heinstraat, Reinkenstraat maar ook de Albert Hein XL in de Elandstraat. Openbaar vervoer bijna voor de deur richting centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten verzorgde entree met videofoon, centrale hal met trappenhuis, lift, toegang naar de bergingen maar ook een toegangsdeur naar het afgesloten binnenterrein met parkeerplaatsen.

Entree tot het appartement op de 5e verdieping: L-vormige hal waarbij direct het lichtinval aantrekkend werkt naar de woonkamer met aangrenzend een heerlijk terras op het Noordwesten. De sfeervolle woonkamer geeft toegang tot een luxe open keuken met een werkeiland en een strakke kastenwand. Het werkeiland is voorzien van o.a. een inductiekookplaat, afzuigkap en een groot keukenblad waardoor een ideale plek om gezellig bij elkaar te komen tijdens het koken. De strakke kastenwand is voorzien van veel kastruimte, koel-/vriescombinatie, oven en een combi-magentron.
Vanuit de centrale hal toegang tot een vaste kast met met unit voor stadsverwarming en een meterkast (8 groepen). Modern toilet met een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje.
Wasruimte met opstelplaats voor een wasmachine, wasdroger en unit voor mechanische ventilatie. Slaapkamer welke op dit moment in gebruik is als een werkkamer. Charmante en ruime masterbedroom. Moderne badkamer met een ligbad met een douchegelegenheid, breed breed wasmeubel met een dubbele kraan en een handdoekenradiator.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en centrale ligging, lichtinval, strakke vormgeving, eigen parkeerplaats en eigen berging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 131,09 per maand voor het appartement
- VvE is actief met een bijdrage van € 13,07 per maand voor de parkeerplaats
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 28 leden (Zamenhofstraat 44 tot en met Zamenhofstraat 54B even nummers)
- 80/2581e aandeel voor het appartement
- 1/138e aandeel voor de parkeerplaats
- Reserve per 31-12-2020 is ca. € 76.640,-
- Vloerverwarming met in elk vertrek een thermostaat
- Ruim balkon
- Eigen parkeerplaats
- Appartement is voorzien van lamelparket
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Energielabel A
- Verwarming via stadsverwarming
- Warmwatervoorziening via stadsverwarming
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie