Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Veenendaalkade 489

Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Veenendaalkade 489
2547 AM 's-Gravenhage
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 76
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1955
Status:Verkocht

Beschrijving

TERUG IN DE VERKOOP!

Ruim appartement op de tweede verdieping met een eigen berging in de onderbouw en 3 slaapkamers. Woonkamer met veel lichtinval en een halfopen keuken aan de achterzijde van de woning. Vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde.

Ideaal gelegen t.o.v. uitvalswegen, openbaar vervoer en diverse winkelcentra zoals Leyenburg, Leyweg en Dierenselaan. Kijkduin en het strand zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Trappenhuis met in de onderbouw een eigen berging. Op de tweede verdieping entree tot het appartement. Ruime centrale hal met een vaste kast waarin een meterkast (7 groepen). Separaat toilet met een fonteintje. Tussenliggende badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, een wasmeubel en een opstelplaats voor een wasmachine. Woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde over de kade en het water. De halfopen keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen en is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement. Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde van het appartement gelegen met toegang tot het balkon via een deur. Slaapkamer aan de achterzijde (voormalige keuken) met een opstelplaats voor een cv-ketel (Junkers 2001) en eveneens toegang tot het balkon. In de onderbouw een ruime berging.

Kenmerkend voor dit object is het vrije uitzicht.

 

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 119,15 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 56 leden (Leyweg 224/270 even nummers en Veenendaalkade 485/555 oneven nummers)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 12/678e aandeel
- Reserve per 31-12-2018 is ca. € 274.309,-
- Appartement is voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer en hal zijn voorzien van laminaattegels
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie