Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

De Gheijnstraat 60

Vraagprijs: € 400.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:De Gheijnstraat 60
2562 NR Den Haag
Wijk:Regentessekwartier
Perceel m2: 51
Woonoppervlakte m2: 115
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Bouwjaar: 1901
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Unieke 3-laagse woning met een verrassend ruime opzet wat direct opvalt in de brede woonkamer (ca. 5m). Een gezellige eetkamer met een open functie naar de keuken waardoor veel contact mogelijk is met tafelgasten tijdens het koken. Op de 1e verdieping 2 royale slaapkamers met een moderne badkamer. Een riant dakterras op de 2e verdieping met aangrenzend een royale masterbedroom met een luxe badkamer ensuite.
Ideaal is de rustige ligging in het Regentessekwartier met op loopafstand openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag of Centraal Station. Grote diversiteit aan winkelaanbod in de Weimarstraat. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee van Scheveningen gelegen.

Het object was onderdeel van een renovatieproject onder supervisie van de gemeente Den Haag rond 2009. Hierdoor zijn er vernieuwingen gedaan voor isolatie, kozijnen, elektra, riolering, leidingwerk en dak.

Indeling:
Entree op straatniveau, hal met meterkast (10 groepen) en trapopgang naar de 1e verdieping. Royale living met een open layout waardoor een prettige open verbinding tussen woonkamer, keuken en eetkamer. Comfortabel is de aanwezigheid van een betonnen vloer met vloerverwarming wat uniek is gezien de bouwstijl.
De keuken in U-opstelling is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast met vrieslade.
Opvallend voor dit object is de hoeveelheid lichtinval door de grote raampartijen door de plafondhoogte van ca. 2,90m op de begane grond en 1e verdieping.
Via een kleine hal is de beknopte plaats bereikbaar. Separaat modern toilet met een hangcloset en een inbouwreservoir.

1e verdieping: overloop met een vaste kast met een opstelplaats voor een wasmachine. Aan de voorzijde van de woning een ruime slaapkamer met een klassieke schouw en vrij uitzicht. Badkamer met een luxe douchegelegenheid met jets en stortdouche, breed wasmeubel met een dubbele kraan en een handdoekenradiator.  Aan de achterzijde van de woning een slaapkamer over de volle breedte van de woning met een kastenwand. Op dit moment is deze slaapkamer in gebruik als een werkkamer.

2e verdieping: overloop met een vaste kast waarin opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2019), kastruimte en een masterbedroom met een knipoog naar een hotelsuite door de aanwezigheid van een badkamer ensuite met een jacuzzi, separate inloopdouche, douchegelegenheid, wasmeubel en een 2e toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Een sfeervolle uitstraling door de kleine dakkapel aan de voorzijde van de woning, houten vloerdelen, klassieke radiatorombouw en een grote glazen pui met een dubbele schuifdeur naar een heerlijk terras op het Zuidoosten en vrij uitzicht.

Kenmerkend voor deze woning is de royale opzet, hoge plafonds, lichtinval, aanwezigheid van twee keurige badkamers en het prachtige dakterras. Daarnaast de centrale ligging t.o.v. winkelaanbod, openbaar vervoer en het bruisende centrum van Den Haag

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden AB 1986 herziening 1993
- Ondergelegen kelder is niet in gebruik
- Begane grond is voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming
- Badkamer op de 1e verdieping is voorzien van vloerverwarming
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van een massieve vloer
- Energielabel F (label is opgesteld in 2017 en verouderd aangezien de cv-ketel is vernieuwd)
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie