Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Jan Bronnerstraat 41

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Jan Bronnerstraat 41
2552 WV Den Haag
Wijk:Houtwijk
Woonoppervlakte m2: 85
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1984
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE ENORME TOELOOP IS DIT APPARTEMENT REEDS VERKOCHT EN KOMT HET EERDER GECOMMUNICEERDE OPEN HUIS TE VERVALLEN.

Op zoek naar een mooie combinatie van veel buitenruimte, drie slaapkamers en een keurige keuken, badkamer en toilet? Dit leuke appartement in Houtwijk voldoet dan aan uw wensen met een interne renovatie in 2010 van keuken, badkamer en toilet. Prettig terras (ca. 20m2) aan de achterzijde van het appartement en een balkon aan de voorzijde van het appartement.
Een gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer (bus- en tram) om de hoek, op loopafstand winkelaanbod Loosduinen maar ook winkelcentrum Houtwijk. Verder ook winkelaanbod Savornin Lohmanlaan, sportverenigingen, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Het strand van Kijkduin is op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau. Hal met lift en trappenhuis en entree tot het appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met een meterkast (6 groepen), vaste kast met een opstelplaats voor een wasmachine en opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant VR 2005), vaste kast en een separaat modern toilet met een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Woonkamer aan de voorzijde van het appartement met een deur naar een balkon met een fijne zonligging op het ZuidWesten. Moderne tussenliggende badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, handdoekenradiator en een breed wasmeubel met een dubbele wasbak en kraan. De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een rechte opstelling en een praktische kastenwand met een tweede werkblad. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Veel kastruimte door de extra kastenwand met een magnetron en een koffiemachine. Maar liefst drie (!) slaapkamers aan de achterzijde van het appartement waarbij de kleinste slaapkamer toegang geeft tot een heerlijk terras met een beschutte ligging. Eigen berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voor onbepaalde tijd uitgegeven waarbij de canon is afgekocht tot 31 december 2032. Dit recht van erfpacht kan worden omgezet in een eeuwigdurend afgekocht recht van erfpacht. De kosten voor deze omzetting bedragen de grondwaarde van € 9.909,05 en de afkoopsom van de beheerkosten (€ 220,- in 2019).
- Erfpachtvoorwaarden 1977
- VvE is actief met een bijdrage van € 135,91 per maand (inclusief berging)
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 113 leden (Dirk Buserf 4 tot en met 244 (even nummers), Hildo Kroplaan 3 tot en met 29 (oneven nummers) en Jan Bronnerstraat 3 tot en met 121 (oneven nummers)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- Aandeel voor het appartement is 126/17211
- Aandeel voor de berging is 9/17211
- Reserve per 31-12-2018 is ca. € 393.185,-
- Intercom
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer, keuken en slaapkamers zijn voorzien van laminaat
- Keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd in 2010
- Energielabel B
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie