Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Gaslaan 227

Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Gaslaan 227
2562 LE 's-Gravenhage
Wijk:Regentessekwartier
Woonoppervlakte m2: 62
Verdieping: 1e verdieping
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1938
Status:Verkocht

Beschrijving

Ideaal appartement voor starters op de 1e verdieping met 2 slaapkamers, ruime keuken, balkon en eigen berging. Voor deze woning geldt een woonoppervlak van ca. 62m2.
Ideaal is de ligging met alle faciliteiten nabij gelegen zoals op loopafstand de Weimarstraat, Piet Heinstraat en Prins Hendrikstraat, openbaar vervoer met een goede verbinding richting centrum van Den Haag en Centraal station. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op zo’n 15 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Centrale hal met een meterkast (2 groepen). Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. De prettige woonkamer is aan de voorzijde van het appartement. De masterbedroom is aan de achterzijde van het appartement gelegen met openslaande deuren naar het balkon op het Zuidwesten en een balkonkast. De tussengelegen badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, een wastafel en een toilet. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement met een rechte opstelling in een eenvoudige staat welke is voorzien van een afzuigkap, opstelplaats voor een gasfornuis, cv-ketel (Junkers 2002) en een wasmachine. Vanuit de keuken eveneens toegang tot het balkon. Gezamenlijke fietsberging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (obligatoir) waarvan de erfpachtcanon € 123,75 bedraagt per jaar achteraf met € 27,- aan beheerkosten per jaar achteraf. Grondwaarde bedraagt € 8.250,-.
- Herziening van het canonpercentage zal per 1-1-2026 plaatsvinden.
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- Gezamenlijke fietsenberging
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 6 leden (Gaslaan 217 tot en met 227 oneven nummers)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/6e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 29.274,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van laminaat
- Hal en keuken zijn voorzien van vinyl
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie