Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

De Luttestraat 17

Vraagprijs: € 350.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:De Luttestraat 17
2541 VN Den Haag
Wijk:Morgenstond
Perceel m2: 130
Woonoppervlakte m2: 119
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1998
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig energiezuinige eengezinswoning met een speelse vide, achtertuin op het NoordWesten waardoor een fijne middag- en avondzon, 3 royale slaapkamers en een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.
Een gunstige ligging t.o.v. winkelcentra Leyweg, Almeloplein en Leyenburg, sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Het Zuiderpark ligt op loopafstand en het strand van Kijkduin is op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Voortuin met entree tot de woning: hal met meterkast (6 groepen), handige nis voor een garderobe en een modern toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Woonkamer met een ruimtelijk gevoel door de vide en een hoge raampartij. Via een deur toegang tot de aangelegde achtertuin met een houten berging, overkapping en een achterom. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een rechte opstelling met boven- en onderkasten, losstaand fornuis (elektrisch), afzuigkap, losstaande koel-/vriescombinatie en een losstaande vaatwasser. Voldoende ruimte voor een servieskast en een ontbijtbar. De begane grond is comfortabel door de aanwezigheid van vloerverwarming.

Eerste verdieping: overloop, masterbedroom aan de achterzijde van de woning met twee grote dakramen. Tussenliggende badkamer met een douchegelegenheid, wasmeubel en een 2e toilet. Slaapkamer over de volledige breedte aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping: overloop met een wasruimte welke als een 4e slaapkamer kan worden gebruikt met lichte aanpassingen. Opstelplaats voor een wasmachine en een wasdroger. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een verrassende hoogte en extra ramen. Handig is de tussenwand waardoor het als een inloopkast kan worden gebruikt.

Kenmerkend voor dit object zijn de energiebesparende maatregelen, vloerverwarming op de begane grond en het lichtinval maar ook de centrale ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven waarbij de canonverplichting en beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993 versie 2008
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Begane grond is voorzien van een PVC-vloer met vloerverwarming
- 1e verdieping is voorzien van laminaat
- Overloop en slaapkamer 2e verdieping zijn voorzien van laminaat
- Wasruimte 2e verdieping is voorzien van vinyl
- Energielabel A
- Warmwatervoorziening via stadsverwarming
- Verwarming via stadsverwarming
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's