Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Heiloostraat 491

Vraagprijs: € 195.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Heiloostraat 491
2547 KM Den Haag
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 78
Verdieping: 11e verdieping
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1971
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Instapklaar! Modern en verzorgd driekamer hoekappartement op de 11e verdieping gelegen in complex "Zuiderhaghe" met een heerlijk balkon op het Zuiden. Het appartement beschikt over een ruim balkon, mogelijkheid voor twee slaapkamers, moderne keuken en badkamer. Energielabel in aanvraag. Prettig is de eigen berging op de begane grond.
Ideaal gelegen met openbaar vervoer bijna voor de deur richting centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Op loopafstand winkelcentrum Leyenburg met als alternatief winkelcentra Leyweg en De Savornin Lohmanplein. Boulevard en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Entree complex met bellentableau, lift en trappenhuis. Entree appartement op de 11e verdieping: Vestibule, L-vormige hal met meterkast (6 groepen) en een vaste kast waarin een opstelplaats voor een boiler (80 liter). Separaat toilet (2016) met een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Royale woonkamer met een doorbraak naar de eetkamer (eventueel een tweede slaapkamer) met toegang tot een balkon (deels zeembalkon) over de volle breedte van het appartement en gelegen op het Zuiden. De achterzijde is voorzien van een elektrisch bedienbare zonwering  Aan de voorzijde van het appartement is de keuken gelegen in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap (recirculatie), een losse vaatwasser, combi-oven, een losse koel-/vriescombinatie, werkbladverlichting en een close-in boiler.
De moderne badkamer (2016) is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel, opstelplaats voor een wasmachine en vloerverwarming, Ruime masterbedroom aan de achterzijde van het appartement. Eigen berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en vrije ligging.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Eigen berging in de onderbouw
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- VvE is actief met een bijdrage van € 96,58 per maand
- Voorschot stookkosten € 129,36 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 140 leden (Heiloostraat 273 tot en met Heiloostraat 525 oneven nummers)
- 72/10.019e aandeel
- Reserve per 31-12-2019 is ca. € 540.349,-
- Ruim balkon
- Het appartement is grotendeels voorzien van laminaat
- Houten kozijnen met dubbel glas behoudens de balkondeur en het kleine raam in de slaapkamer welke zijn voorzien van enkel glas
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening keuken en badkamer via een boiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie