Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Ahornstraat 99

Vraagprijs: € 240.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Ahornstraat 99
2565 ZW Den Haag
Wijk:Bomenbuurt
Woonoppervlakte m2: 64
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1924
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Charmant appartement met een eigentijdse indeling op de 1e verdieping in de gezellige Bomenbuurt. Uniek is de woon-/eetkamer met kenmerkende schuifseparatie over de breedte van het appartement waardoor aanmerkelijk meer lichtinval en een trendy opstelling van de keuken in hoekopstelling in de eetkamer. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers en een beknopte badkamer.
Ideaal gelegen op loopafstand van divers winkelaanbod in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan, openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard en het strand van Scheveningen liggen op ca. 10 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (8 groepen) en vaste kast met opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2012). Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Prettige living met veel glas-in-looddetails en een schuifseparatie naar een gezellige eetkamer met een open keuken. De moderne keuken (2013) is voorzien van een rechte opstelling met een 5-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Kastenwand met een grote vriezer, koelkast, en een dubbele combi-magnetron.
Vanuit de keuken een tussenhal met separaat toilet met een hangcloset, inbouwreservoir en een handdouche. Beknopte badkamer met een douchegelegenheid, wasmeubel en een handdoekenradiator. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met toegang tot een balkon op het Noordwesten.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en toch centrale ligging, unieke indeling met woon-/eetkamer.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE in oprichting waarbij de bijdrage is vastgesteld op € 100,- per maand
- Collectieve opstalverzekering in aanvraag
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 3 leden (Ahornstraat 97 tot en met 101 oneven nummers)
- 1/3e aandeel
- Reserve per 1-3-2021 is ca. € 300,-, bankrekening is recentelijk opgericht
- MJOP zal in 2021 worden opgesteld
- Schilderwerk voorzijde verricht in 2019
- Eikenhouten vloer woon-/eetkamer
- Houten kozijnen met enkel glas en glas-in-lood
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing aaronder een niet-bewoningsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie