Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Jan van Rodestraat 114

Vraagprijs: € 200.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Jan van Rodestraat 114
2531 XV Den Haag
Wijk:Moerwijk
Woonoppervlakte m2: 78
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1936
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Knus appartement op de bovenste (2e) verdieping met 2 slaapkamers en een sfeervolle woonkamer met een leuke vrije doorkijk aan de voorzijde van het appartement naar de Jan van Weertstraat. Het appartement is rustig gelegen in de driehoek tussen de Melis Stokelaan, Troelstrakade en Moerweg.
Ideale ligging nabij De Haagse Hoge school, openbaar vervoer met o.a. tram en bus bijna voor de deur en op loopafstand treinstation Moerwijk. Verder uitvalswegen en winkels van Megastores en het Heeswijkplein maar ook de Haagse Markt en het Zuiderpark zijn nabij gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (3 groepen) en binnentrap naar de 2e verdieping.

Tweede verdieping:
Prettige overloop met een lichtkoepel. Separaat toilet. Doorgebroken woonkamer met aan de achterzijde van het appartement toegang tot een balkon via openslaande deuren. De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een rechte opstelling welke is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap (recirculatie), losstaande koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een wasmachine en een cv-ketel (Vaillant 2021). Vanuit de keuken eveneens toegang tot het balkon. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Vanuit de overloop toegang tot de badkamer met een douchegelegenheid en een wastafel. De masterbedroom is aan de voorzijde van het appartement gelegen.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (via obligatoire overeenkomst geregeld) waarvan de erfpachtcanon € 111,16 bedraagt per jaar. Grondwaarde € 9.350,-. Herziening canonpercentage per 1-1-2026
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993/2008
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- VvE bestaat uit 3 leden (Jan Van Rodestraat 110, 112 en 114)
- VvE is ingeschreven bij de KvK
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 ca. € 5.199,-
- Dak is vernieuwd in 2018
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en houten kozijnen voorzien van dubbel glas
- Slaapkamers en hal zijn voorzien van laminaat
- Woonkamer en keuken zijn voorzien van vinyl
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij
- Oplevering in overleg.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie