Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Zuidwal 12A

Vraagprijs: € 300.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Zuidwal 12A
2512 XR Den Haag
Wijk:Centrum
Woonoppervlakte m2: 87
Verdieping: 1e en 2e
Aantal kamers: 6
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1900
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Ruim dubbel bovenhuis met royale woon- en eetkamer, halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers en een prettig dakterras op het NoordWesten. Ideaal gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Den Haag voor winkelen, restaurants en het bruisende uitgaansleven. Openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Entree woning op de begane grond met een meterkast (5 groepen) en een binnentrap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met een trapopgang naar de tweede verdieping. eetkamer met een handige kastenwand aan de achterzijde van het appartement. Badkamer aan de achterzijde van het appartement welke is voorzien van een douchegelegenheid, wastafel, toilet voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir en een opstelplaats voor een cv-ketel (Nefit 2009). Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Tussenliggende keuken in een  rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap (recirculatie) en boven-en / onderkasten.

Tweede verdieping:
Overloop met een vaste kast en een separaat toilet voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir en een fonteintje. Masterbedroom aan de voorzijde van het appartement met een vaste kast. Tweede slaapkamer annex studeerkamer aan de achterzijde van het appartement. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met een opstelplaats voor een wasmachine, wastafel en een berging welke kan worden gebruikt als een inloopkast. Het prettige dakterras op het NoordWesten is bereikbaar vanuit de slaapkamer.

Kenmerkend voor dit object is de centrale ligging en de ruime buitenruimte.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE in oprichting door de recente splitsing
- VvE is ingeschreven bij de KvK
- 2/3e aandeel
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, behoudens een slaapkamer aan de achterzijde van het appartement op de tweede verdieping
- Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement op de tweede verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woning is voorzien van laminaat,
- Energielabel in aanvraag
- BSG Centrum
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule,
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie