Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Melis Stokezijde 126

Vraagprijs: € 235.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Melis Stokezijde 126
2543 GH Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 83
Verdieping: 3e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1974
Status:Verkocht

Beschrijving

In rustige en groene omgeving gelegen appartement op de 3e verdieping met een woonkamer, halfopen keuken, twee slaapkamers, eigen berging en twee balkons waardoor altijd een fijne plek in de zon. Het appartement geeft een verzorgde indruk en beschikt over ca. 82m2 woonoppervlak. Ideaal gelegen aan de rand van Den Haag met uitvalswegen (waaronder A4) en veel groen zoals het recreatiegebied Uithofspark en Madestein. Een gunstige ligging met voldoende parkeergelegenheid rondom het complex, openbaar vervoer op loopafstand (tram 9) en diverse winkelcentra in de omgeving zoals Leyweg, de Stede maar ook het gezellige centrum van Wateringen.
Kijkduin, International School of The Hague en duinen, strand en zee op zo’n 15 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en een lift. Entree appartement op de derde verdieping. Centrale hal met een meterkast (4 groepen) en een vaste kast. Vanuit de hal toegang tot een prettige woonkamer met toegang tot een balkon over de volle breedte van het appartement. Het balkon is gelegen op het Zuidoosten met een zonwering (elektrisch). De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, losse magnetron, losstaande koel-/vriescombinatie en een opstelplaats voor een wasmachine. Het balkon is bereikbaar vanuit zowel de keuken als de woonkamer. Aan de achterzijde van het appartement zijn twee slaapkamers gelegen waarvan de masterbedroom beschikt over een balkon op het Oosten. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafel en een handdoekenradiator. Separaat toilet voorzien van een fonteintje. Eigen berging in de onderbouw

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon €1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923 nummer 19
- Aanbieding heruitgifte in erfpacht is beschikbaar waarbij er kan worden gekozen voor een jaarlijkse canonbetaling van € 435,69. Ook kan de canonverplichting eeuwigdurend worden afgekocht voor  € 48.410,-.
- Eigen berging op de begane grond
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 173,31 per maand
- Voorschot stookkosten en water ca. € 73,37 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 8/521e aandeel (VvE Melis Stokezijde 118 tot en met 180 even nummers, Parkzicht 3)
- Reserve per 31-12-2020 ca. € 283.944,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas behoudens de deuren en de ramen aan de zijgevel
- Zijgevel ramen zijn voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas
- Deuren zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Appartement is voorzien van een parket vloer
- Energielabel F
- Verwarming via blokverwarming met warmtemeters
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening (via VvE)
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie