Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Dautzenbergstraat 93

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Dautzenbergstraat 93
2523 KD Den Haag
Wijk:Laakkwartier
Woonoppervlakte m2: 69
Verdieping: 1e verdieping
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1934
Status:Verkocht

Beschrijving

Knus appartement op de 1e verdieping met 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, moderne badkamer en een balkon op het Noordwesten.
Een gunstige ligging t.o.v. het bruisende centrum van Den Haag, winkelaanbod in Megastores maar ook gezellig Oud-Rijswijk, openbaar vervoer om de hoek met station Hollands Spoor en uitvalswegen naar A4, A12 en A13.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: centrale hal met meterkast (6 groepen) en een vaste kast. Prettige slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Doorgebroken woonkamer met een gashaard en veel lichtinval. Aan de achterzijde van het appartement een open keuken in rechte opstelling welke is voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, een opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een geiser. Vanuit de keuken toegang tot een balkon op het Noordwesten met een balkonkast. Moderne tussenliggende badkamer met een douchegelegenheid, wasmeubel en een toilet voorzien van een hangcloset met een inbouwreservoir. De masterbedroom is aan de achterzijde van het appartement gelegen en samengevoegd met de oorspronkelijke keuken waardoor een ruime slaapkamer. Via een deur toegang tot het balkon.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 75,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 3 leden (Dautzenbergstraat 91, 93 en 95 te Den Haag)
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 9.170,-
- Appartement is voorzien van laminaat
- Voorzijde is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via een gashaard
- Warmwatervoorziening via een geiser
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

360° foto's

Locatie