Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Waldorpstraat 1732

Vraagprijs: € 375.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Waldorpstraat 1732
2521CZ Den Haag
Wijk:Laakkwartier
Woonoppervlakte m2: 78
Verdieping: 14e
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 2020
Status:Verkocht

Beschrijving

SPECTACULAIR! Dat is in 1 woord de omschrijving van dit energieneutrale appartement op de 14e verdieping van woontoren “Hoge Vrijheid” met 2 mooie slaapkamers, moderne badkamer, separaat toilet en een keuken naar eigen wens in te delen. Vanuit de bouw is het terras vergroot naar een heerlijke plek om te genieten van de skyline van Den Haag en de Laakhaven. Opvallend is de enorme hoeveelheid lichtinval door de grote raampartijen en natuurlijk een eigen parkeerplaats in de parkeergarage!
Voor dit object geldt een woonoppervlak van ca. 78m2.
Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht. Energielabel A+.
Ideale ligging nabij De Haagse Hoge school, op loopafstand openbaar vervoer met o.a. treinstation Moerwijk, tram en bus, uitvalswegen en winkels van Megastores en het Heeswijkplein. De duinen, boulevard en het strand van Scheveningen zijn op zo’n 20 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Afgesloten gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en videofoon. Statige hal met liften naar de 14e verdieping met een inpandige hal naar het appartement. Het gehele appartement beschikt over verassend veel lichtinval door de 10 raampartijen vanaf de vloer tot aan het plafond. Centrale hal met een inpandige berging met een meterkast (6 groepen), WTW-systeem en een opstelplaats voor een warmtepomp met doorstroomboiler en opstelplaats voor een wasmachine. Modern separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Tussenliggende badkamer met een douchegelegenheid, vaste wastafel en een (elektrische) handdoekenradiator. Twee slaapkamers waarbij de masterbedroom zeer royaal is. Fantastische woonkamer met een nog in te richten open keuken, waarbij je gevoelsmatig direct naar het vergrote terras wordt getrokken om het spectaculaire uitzicht over o.a. de skyline van Den Haag te bewonderen. Eigen parkeerplaats in de naastgelegen parkeergarage en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Kenmerkend voor dit object is de aanwezigheid van een eigen parkeerplaats, spectaculair uitzicht en verrassend lichtinval door de vele raampartijen

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Eigen parkeerplaats
- Mogelijkheid voor car-sharing binnen het complex
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 131,40 per maand voor het appartement
- VvE is actief met een bijdrage van € 48,18 per maand voor de parkeerplaats
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 72/8.997e aandeel voor het appartement (Woontoren complex "Hoge Vrijheid" te 's-Gravenhage)
- 1/80e aandeel voor de parkeerplaats (Parkeertoren complex "Hoge Vrijheid" te 's-Gravenhage)
- Reserve per 02-08-2023 ca. € 20.000,- voor de appartementen
- Reserve per 02-08-2023 ca. € 2.062,- voor de parkeerplaatsen
- Woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Energielabel A+
- Appartement is voorzien van vloerverwarming en koeling waardoor veel comfort
- Parkeergarage is voorzien van veel zonnepanelen
- Verwarming via warmtepomp
- Warmwatervoorziening via warmtepomp met doorstroomboiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie