Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Gerrit van der Veenlaan 159

Vraagprijs: € 315.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Gerrit van der Veenlaan 159
2552 WH Den Haag
Wijk:Houtwijk
Perceel m2: 164
Woonoppervlakte m2: 111
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1983
Status:Verkocht

Beschrijving

Wonen in Houtwijk? Deze uitgebouwde woning met een perceel van ca. 164m2 en daardoor een riante achtertuin en drie ruime slaapkamers is in een gezellig hofje gelegen. Opvallend hieraan is de ligging in een rustig en kindvriendelijk gedeelte van Houtwijk. Een gunstige ligging t.o.v. winkelcentra Houtwijk en Loosduinen, sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Het strand van Kijkduin is op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Keurige voortuin waar men lekker beschut buiten kan zitten. Entree tot de woning: hal met meterkast (7 groepen), handige nis voor garderobe en een separaat toilet welke is voorzien van een fonteintje. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op dat er een prettig lichtinval is ontstaan door de aanbouw. Aan de achterzijde van de woning een convectorput en een dubbele schuifdeur met toegang tot de riante achtertuin waar in de middag en avond nog lekker van de zon kan worden genoten, door het ontbreken van naastliggende bebouwing ondanks de ligging op het NoordOosten. Erg prettig is de achterom met naastgelegen berging. Hierdoor is binnen Houtwijk wellicht de grootste tuin ontstaan. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat /(gas-op-glas), afzuigkap, oven, koelkast met vrieslade, halve apothekerskast en een vaatwasser. Handig is de hoek met het kleine werkblad waar een ideale plek is ontstaan voor een koffiemachine. Handig is de Daalderop boiler als warmwatervoorziening.
Eerste verdieping: overloop met een ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning met een dakkapel en een leuk uitzicht door de ligging in het hofje. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning is de badkamer gelegen welke is voorzien van een douchegelegenheid, wasmeubel, handdoekenradiator en een tweede toilet met een hangcloset en een inbouwreservoir.
Tweede verdieping: overloop met veel lichtinval door de dakkapel aan de achterzijde van de woning. Opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2016) en een opstelplaats voor een wasmachine. Slaapkamer met een speelse hoogte en een dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven waarbij de canonverplichting (en beheerkosten) zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- 1/17e aandeel in het mandelige voetpad nabij de Gerrit van der Veenlaan en de Jan Bronnerstraat
- Stenen berging
- Woning is op de keuken na voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Keuken is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van laminaat
- Eerste en tweede verdieping zijn voorzien van laminaat
- Energielabel B
- Warmwatervoorziening keuken via boiler
- Warmwatervoorziening badkamer via cv-ketel
- Verwarming via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie