Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Steijnlaan 256

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Steijnlaan 256
2571 SB Den Haag
Wijk:Transvaalkwartier
Woonoppervlakte m2: 77
Verdieping: 3e verdieping
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1999
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Keurig 4-kamer appartement in modern complex “Johan de Witt” uit 2001 op de derde verdieping met een heerlijk terras, gemeenschappelijke binnentuin, eigen berging op de begane grond en een eigen overdekte parkeerplaats op het binnenterrein.
Het appartement is op de derde en bovenste verdieping gelegen met twee ruime slaapkamers, gemoderniseerde badkamer en een fijn terras op het Noordwesten dus middag- en avondzon.
Ideaal is de ligging in Transvaal met in de directe omgeving openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag of Centraal Station. Grote diversiteit aan winkelaanbod aan de Dierenselaan maar ook de Haagse Markt. Op zo'n 20 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau en intercom. Trappenhuis met toegang tot de parkeerplaatsen en de bergingen. Lift naar de 3e verdieping. Ruime galerij met terrasfunctie bij de voordeur waarbij men heerlijk kan genieten van de ochtendzon! Entree appartement met een lichte hal met een vaste kast waarin opstelplaats voor een cv-ketel (Bosch 2001) en opstelplaats voor een wasmachine, meterkast (5 groepen), separaat toilet met een fonteintje. Eetkamer aan de voorzijde van de woning met tussenliggende keuken welke is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koel-/vriescombinatie, apothekerskast en een vaatwasser. Doorloop naar de woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en toegang tot het terras over de volle breedte van het appartement. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Badkamer is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, handdoekenradiator en een wasmeubel. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

Kenmerkend voor dit object is de centrale ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en de beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 118,- per maand voor het appartement en de berging
- VvE is actief met een bijdrage van € 14,- per maand voor de parkeerplaats
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 51 leden (Steijnlaan 238 tot en met Steijnlaan 298 even nummers)
- 199/10.097e aandeel
- Reserve per 31-12-2018 is ca. € 224.578,-
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van een plavuizen vloer
- Energielabel B
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg,

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie