Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Leyweg 28 B

Vraagprijs: € 122.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Leyweg 28 B
2545 CM Den Haag
Wijk:Leyenburg
Woonoppervlakte m2: 81
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1965
Status:Verkocht

Beschrijving

Fraai gelegen vierkamer appartement op de eerste verdieping met twee slaapkamers (mogelijkheid voor drie) gelegen in complex "Houtzicht" met een ruim balkon op het ZuidWesten. Ideaal gelegen nabij openbaar vervoer en winkelcentra Leyenburg, Leyweg en De Savornin Lohmanplein. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen. Eigen berging in de onderbouw. Mogelijkheid om op het achterliggende parkeerstrook te kunnen parkeren.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau, lift en trappenhuis. Entree appartement op de 1e verdieping: L-vormige hal met een meterkast (5 groepen), garderobe en een diepe vaste kast. Woonkamer met een doorbraak naar een eetkamer (eventueel derde slaapkamer) en toegang tot een balkon, op het ZuidWesten, over de volle breedte van de woning. Ideaal zijn de beide zonneschermen voor woonkamer en eetkamer welke elektrisch bedienbaar zijn. Eenvoudige maar in nette staat verkerende keuken aan de voorzijde van de woning gelegen in hoekopstelling en voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, een losse koelkast en een opstelplaats voor een huurboiler (50 liter). Separaat toilet met een fonteintje. Badkamer voorzien van een douchegelegenheid, vaste wastafel en opstelplaats voor een wasmachine. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eigen berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Eigen berging in de onderbouw
- Mogelijkheid tot parkeren op de achterliggende parkeerstrook
- VvE is actief met een bijdrage van € 316,- per maand inclusief voorschot stookkosten (geen warmtemeters)
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/42e aandeel (VvE Leyweg 22 tot en met 66A, Edamstraat 251 tot en met 309, Leyweg 68, 68A, 74A, 74B, 80A en 80B en Leyweg 70 tot en met 74 en 76 tot en met 80)
- Reserve per 31-12-2016 ca. € 177.611,-
- Eigen bijdrage voor renovatie balkonzijde van € 1420,- zal door verkoper worden voldaan
- Renovatie galerijzijde zal in 2019 plaatsvinden
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van vloerbedekking
- Energielabel D
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening keuken en badkamer via een boiler
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie