Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Loosduinse Hoofdstraat 193

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Loosduinse Hoofdstraat 193
2552 AC Den Haag
Wijk:Loosduinen
Woonoppervlakte m2: 55
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1972
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurige parterre (gerenoveerd in 2019) met een centrale ligging in Loosduinen met een fraaie keuken en badkamer en beknopte tuin op het ZuidOosten, eigen berging en de mogelijkheid om te kunnen parkeren op achterliggend terrein (bij beschikbaarheid).
Een ideale ligging op loopafstand tot winkelaanbod in de directe omgeving en op woensdag de markt op het Loosduinse Hoofdplein. Verder een goede verbinding met openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station, winkelaanbod Savornin Lohmanlaan, sportverenigingen, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Boulevard, duinen, zee en het strand van Kijkduin liggen op ca. 10 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau met toegang tot de eigen berging op de begane grond. Afgesloten toegang tot het binnenterrein met parkeerplaatsen. Entree tot het appartement op straatniveau. Tochtportaal met meterkast (6 groepen) en een garderobe. Hal met toegang tot een slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een ruime bergkast met opstelplaats voor een wasmachine. Moderne badkamer (2019) met een inloopdouche, wasmeubel en een toilet voorzien van een inbouwreservoir en hangcloset. Woonkamer met een prettige lichtinval en een prettige open keuken (2019) met o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en een koelkast met een vrieslade. Vanuit de woonkamer toegang tot de fijne tuin over de volle breedte van het appartement en met een zonligging op het Zuidoosten om heerlijke te kunnen relaxen.

Kenmerkend voor dit appartement is de hoge afwerking en de aanwezigheid van een eigen berging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voortdurend (notarieel geregeld) tot 31-12 2046, jaarlijkse canon bedraagt € 126,06
- VvE is actief met een bijdrage van € 170,62 per maand inclusief water (warm en koud),
- Blokverwarming met een voorschot stookkosten van € 100,38 per maand (warmtemeters aanwezig)
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 22 leden (Loosduinse Hoofdstraat 193 Tot en met 235 oneven nummers),
- 19/428e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 is ca. € 18.135,-
- Badkamer is vernieuwd in 2019
- Keuken is vernieuwd in 2019
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van lamel parket
- Energielabel G
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie