Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Newtonplein 24

Vraagprijs: € 145.000 k.k.

Beste Makelaar Den Haag

Kenmerken

Adres:Newtonplein 24
2562 JV Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 64
Verdieping: Begane grond
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1906
Status:Verkocht

Beschrijving

Karakteristieke parterre met vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning door de groenstrook met verschillende speeltoestellen gelegen rondom het plein. Het appartement is voorzien van een gezellige woon-/eetkamer, royale slaapkamer en een tuin op het NoordWesten. Gunstig gelegen t.o.v. winkels van de Fahrenheitstraat en de Weimarstraat, openbaar vervoer en het strand op een paar fietsminuten.

Indeling:
Entree met een tochtportaal, hal met een vaste kast waarin een meterkast (5 groepen) en een opstelplaats voor een wasmachine. Toilet/badkamercombinatie met een douchegelegenheid en een vaste wastafel. De doorgebroken woonkamer is voorzien van fraaie ornamenten en de kenmerkende plafondhoogte van ca. 2,95m. Via openslaande deuren welke zijn voorzien van glas in loodramen toegang tot een tuin gelegen op het NoordWesten. De tussenliggende keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en prettig lichtinval door de lichtkoepel. In de keuken is een opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2013). De tuin is eveneens bereikbaar via een deur vanuit de keuken. De achterbouw met een royale slaapkamer is toegankelijk vanuit de keuken.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is (recent) actief met een bijdrage van € 40,- per maand
- Collectieve opstalverzekering (in aanvraag)
- VvE bestaat uit 2 leden (Newtonplein 24 en 25)
- 1/3e aandeel
- BSG Valkenboskwartier
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer aan de tuinzijde en keuken zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Slaapkamer is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie