Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Melis Stokezijde 47

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Melis Stokezijde 47
2543 GC Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 76
Verdieping: 4
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1978
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement op de vierde verdieping met een grote woonkamer en een separate eetkamer of een mogelijkheid voor een tweede slaapkamer. Erg prettig is de ligging met een zonnig balkon op het Westen en een eigen berging op de begane grond. Ideaal gelegen met openbaar vervoer op loopafstand (tram 9), uitvalswegen naar A4 maar ook nabij gelegen zijn winkelcentra de Stede, Ambachtsgaarde en het gezellige centrum van Wateringen. Genieten van de natuur op loopafstand in recreatiegebied Madestein, de Uithof maar ook het strand van Kijkduin op zo'n 10 fietsminuten. 

Indeling: Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau met intercom. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en een lift. Entree appartement op de vierde verdieping, centrale hal met een meterkast (5 groepen). Vanuit de hal toegang tot een prettige woonkamer en een royale eetkamer (eventueel tweede slaapkamer). De keuken in rechte opstelling is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap (recirculatie), magnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en een opstelplaats voor een wasmachine. Handig is de tweede kastenwand met een werkblad en kastruimte. Vanuit de keuken toegang tot een balkon over de volle breedte van de woning op het Westen. Het balkon is tevens bereikbaar vanuit de woonkamer. Separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. De badkamer is voorzien van een jacuzzi met douchegelegenheid, een breed wasmeubel en een handdoekenradiator. Aan de zijgevel is de ouderslaapkamer gelegen met toegang tot een balkon. Eigen berging in de onderbouw 

Bijzonderheden: 
-Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923 
Heruitgifte erfpacht met een grondwaarde van € 12.650,- met de mogelijkheid tot afkoop of canonbetaling van € 202,60 per jaar
- Eigen berging op de begane grond 
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 147,71 per maand 
- Voorschot stookkosten en water ca. € 88,35 per maand 
- Collectieve opstalverzekering 
- VvE is ingeschreven bij KvK 
- 8/444e aandeel (VvE Melis Stokezijde 2 tot en met 52 nummers, Parkzicht 1) 
- Reserve per 31-12-2018 ca. € 86.656,- 
- Zijgevel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas woonkamer en eetkamer 
- Zijgevel ouderslaapkamer, woonkamer en keuken zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer, hal en slaapkamer zijn voorzien van vloerbedekking 

- Keuken is voorzien van vinyl 
- Energielabel E 
- Verwarming via blokverwarming 
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening (via VvE)
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Projectnotaris van toepassing: Drost en Juten Netwerk Notarissen
- Oplevering in overleg, kan snel.
 

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen. 

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens. 

Video

360° foto's

Locatie