Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Westduinweg 97

Vraagprijs: € 300.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Westduinweg 97
2583 ED Den Haag
Wijk:Scheveningen
Perceel m2: 78
Woonoppervlakte m2: 93
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1923
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Op zoek naar een woning met veel mogelijkheden? Deze woning is ontstaan door een samenvoeging van twee appartementen waardoor een royale woonkamer, een heerlijke patio op het Zuidoosten met een achterom (geweldig voor surfers en motorliefhebbers) en drie slaapkamers.
Ideaal is de ligging met alle faciliteiten zoals op loopafstand de haven, boulevard en het strand van Scheveningen maar ook gezellig winkelen De Frederik Hendriklaan (De Fred), Badhuisstraat en Keizerstraat voor een divers winkelaanbod en gezellige terrasjes.

Indeling:
Entree tot de woning op straatniveau. sfeervolle hal met een handig weggewerkte meterkast (5 groepen), trapopgang naar de eerste verdieping, bergruimte en een separaat toilet voorzien van een fonteintje. Woonkamer over de volle lengte van de woning met zicht op de patio. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning met een rechte opstelling en is voorzien van een 4-pits gasfornuis en boven-en onderkasten. Vanuit de keuken toegang tot een keurige patio op het Zuidoosten met een bergkast en een berging met openslaande deuren naar een achterom.

Eerste verdieping: overloop met een bergkast waarin een opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2020). Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een doorgang naar de masterbedroom aan de achterzijde van de woning. Vanuit de masterbedroom toegang tot de badkamer met een ligbad, douchegelegenheid, wasmeubel, handdoekenradiator en een opstelplaats voor een wasmachine. Ruime opbergruimte met toegang tot een aan te leggen balkon aan de achterzijde van de woning.

Kenmerkend voor dit object is de prettige ligging en de achterom.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven (notarieel) waarbij de canonverplichting en beheerkosten zijn afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herz. 1993
- Samengevoegde woning
- Woning is voorzien van vinyl
- Woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie