Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Lage Nieuwstraat 536

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Lage Nieuwstraat 536
2512 VZ Den Haag
Wijk:Centrum
Woonoppervlakte m2: 37
Verdieping: 4e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1976
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurige studio op de 4e verdieping waardoor een leuk uitzicht op de skyline van Den Haag en een prettig lichtinval. Verder een gezellige woonkamer, gunstig balkon op het Noordwesten, gerenoveerde badkamer en een eigen berging in de onderbouw.
Ideaal is de centrale ligging met op loopafstand het bruisende centrum van Den Haag met alle faciliteiten zoals een divers winkelaanbod, restaurants, supermarkten maar ook openbaar vervoer richting o.a. Centraal Station. Op zo'n 15 minuten fietsen zijn duinen, strand en zee gelegen.

Indeling:
Verzorgde entree met brievenbussen- en bellentableau. Afgesloten tussenhal met toegang tot de liften, bergingen en trappenhuis. Corridor op de 4e verdieping met toegang tot het appartement aan de voorzijde van het complex. Hal met een meterkast (3 groepen). Gemoderniseerde badkamer (2021) met een douchegelegenheid, wasmeubel en een modern toilet. Keuken met een rechte opstelling met boven- en onderkasten, los meubel met een elektrische kookplaat, afzuigkap en een opstelplaats voor een Daalderop boiler (50 liter). Handig is het tweede werkblad met opstelplaats voor een wasmachine en een tafelmodel koelkast. Vanuit de keuken een doorkijk naar de woonkamer waarbij een eetbar tot de mogelijkheden behoort. De woonkamer geeft toegang tot een loggia via een deur. Dichte slaapkamer. Eigen berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de rustige en centrale ligging met alles wat het centrum te bieden heeft op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 153,64 per maand, vanaf januari 2022 € 155,78 per maand inclusief stookkosten
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 202 leden (Lage Nieuwstraat 316 tot en met 628 even nummers)
- 55/8380e aandeel
- Reserve per 31-12-2020 is ca. € 183.716,-
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats
- Appartement is voorzien van laminaat
- Houten kozijnen met enkel glas
- Energielabel D
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via boiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie