Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Vlierboomstraat 252

Vraagprijs: € 285.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Vlierboomstraat 252
2564 HR Den Haag
Wijk:Vruchtenbuurt
Woonoppervlakte m2: 88
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1929
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Schitterend appartement op de tweede verdieping met een sfeervolle woonkamer, drie slaapkamers, prettige badkamer, balkon op het ZuidOosten en een fraaie afwerking.
Ideaal is de rustige ligging met alle faciliteiten nabij gelegen zoals op loopafstand van divers winkelaanbod in de Vlierboomstraat en Appelstraat maar ook de Fahrenheitstraat, Thomsonlaan of de Savornin Lohmanplein zijn een bezoek waard.
Verder een goede verbinding met openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree op de eerste verdieping. Hal met meterkast (6 groepen), weggewerkte berging en binnentrap naar de tweede verdieping. Direct valt de fraaie afwerking op in de hal en het trappenhuis waar handig een vaste kast is gemaakt met opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2019). Opvallend is de brede overloop met veel lichtinval door de lichtkoepel en lambrisering. Keurige woonkamer aan de voorzijde van de woning waarbij een strakke wandafwerking van stuc goed zichtbaar is wat een mooi geheel is met de laminaatvloer. Aan de achterzijde is de masterbedroom gelegen. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement welke is voorzien van een 4-pits gaskookplaat (gas-op-glas), afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Handig is het tweede werkblad met onderkasten. Via een deur toegang tot een balkon met een balkonkast op het ZuidOosten. Verder aan de achterzijde een slaapkamer met toegang tot een balkon. Modern separaat toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Tussenliggende badkamer met een lichtkoepel waardoor opvallend veel lichtinval. Verder is de badkamer voorzien van een douchecabine, breed wasmeubel met een dubbele waskommen, opstelplaats voor een wasmachine en een handdoekenradiator. Aan de voorzijde van de woning is een derde slaapkamer gelegen.

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging en lichtinval.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (notarieel) waarbij de erfpachtcanon € 72,60 en beheerkosten € 13,50 halfjaarlijks achteraf bedragen. Grondwaarde € 13.200,-. Herziening canonpercentage per 1-7-2025
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 100,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 3 leden (Vlierboomstraat 252 tot en met 256, even nummers)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel
- Reserve per 01-12-2020 is ca. € 8.340,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Gehele woning is voorzien van laminaat behoudens de keuken welke is voorzien van plavuizen
- Energielabel E
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie