Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Harderwijkstraat 193

Vraagprijs: € 119.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Harderwijkstraat 193
2573 ZE Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 71
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1935
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig appartement op de 1e verdieping met een doorgebroken woonkamer (mogelijkheid tot een 2e slaapkamer), ruime slaapkamer en een badkamer (voormalige slaapkamer). Het heerlijke balkon is gelegen op het ZuidWesten. Het appartement is gunstig gelegen t.o.v. winkelaanbod Dierenselaan, winkelcentrum Leyweg, Haagse Markt, openbaar vervoer, Zuiderpark en verschillende uitvalswegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Centrale hal met meterkast (6 groepen) en een separaat toilet . Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Doorgebroken woonkamer met een erker aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning is de eetkamer gelegen, mogelijkheid voor een 2e slaapkamer, met openslaande deuren naar een balkon over de volle breedte van de woning. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, losse vaatwasser, losse koel-/vriescombinatie en een losse magnetron. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken via een deur. Vanuit de hal is de ruime badkamer te bereiken welke geheel is betegeld met een douchegelegenheid en een vaste wastafel. Handig is de scheidingswand naar de achtergelegen wasruimte voorzien van opstelplaats voor een wasmachine, opstelplaats voor een cv-ketel (Vaillant 1978) en openslaande deuren naar een balkon.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand. Per 1 januari 2018 wordt dit verhoogd naar € 60,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 3 leden (Harderwijkstraat 191, 193 en 195)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-12-2016 € 4.500,-
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woning is voorzien van vinyl
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie