Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Goeverneurlaan 292

Vraagprijs: € 115.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Goeverneurlaan 292
2523 BS 's-Gravenhage
Wijk:Laakkwartier/Spoorwijk
Woonoppervlakte m2: 78
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1933
Status:Verkocht

Beschrijving

Appartement op de tweede verdieping met drie slaapkamers en een berging op de begane grond. Dit appartement komt beschikbaar in verhuurde staat met een jaarhuur van € 7140. Ideaal gelegen nabij uitvalswegen en de Megastores.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de tweede verdieping. Centrale hal met een vaste kast. Woonkamer aan de voorzijde van de woning met een erker en glas-in-loodramen. Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar een balkon. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een meterkast (4-groepen). Separaat toilet met een fonteintje. De keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en voorzien van een eenvoudige opstelling met onder- en bovenkasten, tafelmodel koelkast, gaskooktoestel en een losse magnetron. Vanuit de keuken via een deur toegang tot een balkon. Aan de achterzijde van de woning een slaapkamer met aangrenzend toegang tot een badkamer welke is voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, vaste wastafel, opstelplaats voor een cv-ketel (Junkers 2002) en een opstelplaats voor een wasmachine. Berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon € 96,14 en beheerkosten € 13,- halfjaarlijks achteraf bedragen. Grondwaarde € 8.360,-. Herziening canonpercentage per 1-1-2020
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herz. 1993
- Het object wordt geleverd in VERHUURDE staat met een jaarhuur van € 7140.
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 4 leden (Goeverneurlaan 284-288-292-296)
- 1/4e aandeel
- Reserve per 21-09-2018 ca. € 12.140,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas (HR++)
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en niet-bewoningsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

360° foto's

Locatie