Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Loosduinse Hoofdstraat 227

Vraagprijs: € 145.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Loosduinse Hoofdstraat 227
2552 AC Den Haag
Wijk:Loosduinen
Woonoppervlakte m2: 55
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1972
Status:Verkocht

Beschrijving

Centraal wonen in Loosduinen in een (top)appartement op de tweede verdieping met een fijne buitenruimte op het ZuidOosten en een eigen berging. Dit leuke tweekamer appartement met een leuke indeling is werkelijk gelegen op loopafstand tot winkels en openbaar vervoer. Verder  ook winkelaanbod Savornin Lohmanlaan, sportverenigingen, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Het strand van Kijkduin is op zo’n 10 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau met toegang tot de eigen berging op de begane grond. Afgesloten toegang tot het binnenterrein met een trappenhuis. Via een galerij toegang tot het appartement. Tochtportaal met meterkast (3 groepen) en een garderobe. Hal met toegang tot een slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een ruime bergkast. Nette badkamer welke is voorzien van douchegelegenheid, toilet, vaste wastafel, opstelplaats voor een wasmachine en een handdoekenradiator. Woonkamer met een prettige lichtinval en een karakteristiek half open keuken met een eetbar welke is voorzien van een opstelplaats voor een fornuis, afzuigkap, en veel kastruimte. Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon met een fijne zonligging over de volle breedte van de woning waar men heerlijk kan vertoeven. Parkeren is mogelijk op het achtergelegen terrein via de VvE.

Kenmerkend voor deze woning is de centrale ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 126,06 bedraagt per jaar tot en met 31 december 2046,
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- VvE is actief met een bijdrage van € 154,36 per maand inclusief water (warm en koud),
- Blokverwarming met een voorschot stookkosten van € 100,38 per maand (warmtemeters aanwezig)
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 19/428e aandeel inclusief berging
- Reserve per 31-12-2018 ca. € 30.654,-
- Dak is in 2014 vervangen
- Schilderwerk buitenzijde 2016
- Eigen berging op de begane grond
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel C
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening centraal geregeld
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule en een niet-bewoningsclausule
- Oplevering in overleg, kan snel,

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie