Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Copernicuslaan 148

Vraagprijs: € 275.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Copernicuslaan 148
2561 VM Den Haag
Wijk:Valkenboskwartier
Woonoppervlakte m2: 102
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1921
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Royaal appartement op de 1e verdieping aan een mooie groene laan in het Valkenboskwartier met de kenmerkende erker en een schuifseparatie. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een royale woonkamer ensuite met de mogelijkheid voor een derde slaapkamer.
Ideaal gelegen met divers winkelaanbod in de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan. Openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard en het strand van Scheveningen liggen op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Tochtportaal met kastruimte en een meterkast (2 groepen). Centrale hal met een vaste kast, separaat toilet met een fonteintje. Woonkamer ensuite met fraaie schuifseparatie met glas-in-looddetails. Aan de voorzijde van het appartement een erker waardoor een leuk straatbeeld. Aan de achterzijde van het appartement openslaande deuren naar een balkon op Zuidoosten. Royale slaapkamer aan de voorzijde van het appartement.
De keuken is gelegen aan de achterzijde met een deur naar het balkon. De keuken met een rechte opstelling is voorzien van een rechte opstelling met een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, losstaande vaatwasser en een geiser (huur). Verder losstaande apparatuur zoals een koel-/vriescombinatie, wasmachine en een wasdroger. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met directe toegang tot een beknopte douchegelegenheid.

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging, ruime woonkamer ensuite en royale plafondhoogte.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon ca € 68,38 en de beheerkosten ca. € 27,50 bedraagt per jaar. Grondwaarde € 6215,-. Herziening canonpercentage per 1-1-2025
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 53,36 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 6 leden (Copernicuslaan 146 tot en met 156 even nummers)
- 8/50e aandeel
- Reserve per 31-12-2019 is ca. € 12.646,-
- Appartement is voorzien vinyl met laminaatprint
- Appartement is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Huurgeiser € 11,- per maand inclusief onderhoud
- Energielabel G
- Verwarming via gaskachels
- Warmwatervoorziening via geiser
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie