Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Jacob van Lennepstraat 62

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Jacob van Lennepstraat 62
2273 TC Voorburg
Wijk:
Woonoppervlakte m2: 53
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1953
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Charmante parterrewoning met een royale achtertuin op het Zuidwesten, keurige keuken en badkamer, twee slaapkamers en een eigen berging in de onderbouw.
Ideaal gelegen t.o.v. openbaar vervoer ,winkelgebied Bruijnings Ingenhoeslaan en winkelcentrum de Julianabaan. Verder een goede verbinding met uitvalswegen zoals A12 en openbaar vervoer richting het centrum van Den Haag en verbinding met Centraal Station. Boulevard, duinen, zee en het strand van Scheveningen liggen op ca. 20 fietsminuten.

Indeling:
Deze lichtverhogende parterre is via een afgesloten entree te betreden. Centrale hal met meterkast (7 groepen met ALS) en een separaat toilet. Vanuit de hal toegang tot een ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement. Slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Masterbedroom aan de achterzijde van het appartement woning met toegang tot het terras met balkonkast via een deur. Tussenliggende badkamer met een douchegelegenheid en een wasmeubel. De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een rechte opstelling welke is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een combi-magnetron. Tweede werkblad in een hoekopstelling voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, opstelplaats voor een wasmachine en een opstelplaats voor een geiser. Via een deur toegang tot het terras met een drietal treden naar de heerlijke tuin met middag- en avondzon. De berging is gelegen in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de rustige ligging en de prettige achtertuin.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 124,54 per maand
- Voorschot stookkosten € 44,74 per maand
- Voorschot water € 11,19 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 60/4.470e aandeel (VvE Jacob van Lennepstraat 4 tot en met 67even en oneven nummers)
- Reserve per 31-12-2019 ca. € 220.924,-
- Appartement voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van parketvloer
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Energielabel C
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via geiser
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Aangezien door COVID-19 het niet meer mogelijk is om ons gebruikelijke open huis te promoten zijn wij vanzelfsprekend bereid om u op afspraak in de avonduren van dienst te zijn. Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.
Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

https://youtu.be/bz6tp8E7Nsg

360° foto's

Locatie