Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Leyweg 725

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Leyweg 725
2545 GM 's-Gravenhage
Wijk:'s-Gravenhage
Woonoppervlakte m2: 84
Verdieping: 1e en 2e verdieping
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1961
Status:Verkocht

Beschrijving

GEZIEN DE HOEVEELHEID BEZICHTIGINGSAANVRAGEN DIE WIJ HEBBEN ONTVANGEN ZIJN WIJ HELAAS NIET MEER IN DE GELEGENHEID OM NIEUWE BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. MEDE DOOR HET CORONA VIRUS IS DIT DE SITUATIE DIE ZICH HELAAS VOORDOET.

Keurige maisonnette met 3 slaapkamers en een weids uitzicht over winkelgebied Leyweg en achterliggende groenstrook. Het appartement beschikt over 2 woonlagen met een prettig balkon op het Zuidoosten.
Een gunstige ligging met op loopafstand divers winkelaanbod Leyweg, openbaar vervoer voor de deur (tram 9) naar het centrum van Den Haag en Centraal Station. De Internationale school, duinen, strand en zee zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal met trappenhuis en lift. In de onderbouw een eigen berging. Via de galerij op de eerste verdieping toegang tot het appartement. Hal met meterkast (3 groepen). Prettige woonkamer met 2 vaste kasten en aan de achterzijde van het appartement toegang tot een ruim balkon op het Zuidoosten. De keuken is aan de voorzijde van de appartement gelegen in een L-opstelling en is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, wasdroger, losstaande magnetron en een losstaande koel-/vriescombinatie.

Tweede verdieping:
Overloop met een vaste kast. Twee slaapkamers aan de voorzijde van het appartement met een weids uitzicht over het winkelgebied. Separaat toilet met een fonteintje. De tussenliggende badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, een wasmeubel, opstelplaats voor een wasmachine en een geiser (Bosch). De masterbedroom is aan de achterzijde van het appartement gelegen met een verrassend uitzicht.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 53,54 bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Eigen berging in de onderbouw
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 216,44 per maand
- Voorschot stookkosten bedraagt ca. € 79,28 per maand
- Collectieve opstalverzekering, herbouwwaarde € 7.984.400,-
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 28 leden (Leyweg 705 tot en met 759 (oneven nummers) en Genemuidenstraat 305-307-309 te 's-Gravenhage)
- 3/200e aandeel
- Reserve per 30-06-2021 is ca. € 13.113,-
- Energielabel D
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat, behoudens de keuken en de overloop,
- Keuken is voorzien van plavuizen
- Overloop is voorzien van vloerbedekking
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via geiser
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Arnold Taal Makelaardij volgt de richtlijnen van het RIVM op waarbij tijdens de bezichtigingen iedereen verplicht is om een eigen mondkapje te dragen. Tevens doen wij de bezichtigingen met maximaal 2 personen tegelijk en behouden afstand. Wij verzoeken u om niet te komen in geval van verkoudheid, luchtwegklachten, kortademigheid of hoesten. Maak dan liever een andere afspraak op een later moment of vraag aan bezichtiging aan door middel van videobellen (via Whatsapp of Microsoft Teams). Conform de Nederlandse overheid zullen wij geen handen schudden. Graag laten wij u weten dat dit niets afdoet aan ons respect voor opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens

360° foto's

Locatie