Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

van Naeltwijckstraat 193

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:van Naeltwijckstraat 193
2274 PA Voorburg
Wijk:
Woonoppervlakte m2: 70
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1926
Status:Verkocht

Beschrijving

Schitterend gerenoveerde parterre (2012) met niet alleen een voortuin maar ook een heerlijke royale achtertuin op het NoordWesten, een doorgebroken woonkamer met een open keuken, luxe badkamer met een inloopdouche en twee slaapkamers. In de renovatie zijn ook de vloeren en plafond- en wandafwerking meegenomen. Dit appartement is zonder opknapkosten te betrekken! Ideaal gelegen op de rand van Voorburg en Den Haag met veel groen, uitvalswegen, winkelcentra Leidsenhage en Julianabaan, openbaar vervoer waaronder een bus- en treinstation.

Indeling:
Voortuin met entree tot de woning, tochtportaal met een meterkast (8 groepen). Centrale hal waarbij het door de kleurstelling en materiaalgebruik echt voelt als thuiskomen. Dit komt ook door het lichtinval van de openslaande deuren naar een fijne doorgebroken woonkamer en een open keuken in een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en een hardstenen werkblad. Via openslaande deuren toegang tot de royale achtertuin met een lengte van zo’n 13 meter op het NoordWesten waardoor een heerlijke bezonning. Stenen berging met elektra.
Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Luxe badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, breed wasmeubel met een dubbele kraan, handdoekenradiator en een opstelplaats voor een wasmachine. Separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning met een kastenwand waarin keurig de opstelplaats voor een cv-ketel is weggewerkt (Remeha 2012). Via openslaande deuren toegang naar de tuin.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 60,- per maand voor het appartement
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel voor het appartement
- VvE bestaat uit 3 leden (van Naeltwijckstraat 189 tot en met 193 oneven nummers)
- Reserve per 31-12-2016 is ca. € 3.578,-
- Voorzijde voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van een fraaie eiken parketvloer (2012)
- Elektra vernieuwd in 2012
- Keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd in 2012
- Wand- en plafondafwerking zijn aangebracht in 2012
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie