Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Forellendaal 824

Vraagprijs: € 365.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Forellendaal 824
2553 KN 's-Gravenhage
Wijk:Kraayenstein
Woonoppervlakte m2: 94
Verdieping: 9e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1976
Status:Verkocht

Beschrijving

Zeer fraai gerenoveerd appartement op de 9e verdieping met een royale living met een open keuken, smaakvolle luxe badkamer, 2 slaapkamers, prettig balkon op het Zuidwesten en een eigen berging.
Dit appartement is direct te betrekken zonder enige kosten.
Ideale ligging aan de rand van Den Haag met veel groen, uitvalswegen maar ook t.o.v. winkelgebied Kraayenstein en het centrum van Loosduinen. Openbaar vervoer op loopafstand richting centrum van Den Haag en verbinding met Centraal station. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 10 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Verzorgde centrale hal met trappenhuis en lift. Entree tot het appartement op de 9e verdieping. Bij binnenkomst valt direct op dat dit een bijzonder object is door een hoog afwerkingsniveau met sfeerdetails in houtlook en trendy kleurstelling. Hal met meterkast (12 groepen), vaste kast en een separaat modern toilet welke geheel is betegeld en is voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje.
Royale woon-/eetkamer met een fantastisch uitzicht op de skyline van het centrum van Den Haag. De grote raampartijen geven een extra dimensie aan dit trendy appartement met centraal de fraaie open keuken in U-opstelling met veel apparatuur (Siemens) o.a. een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, oven, magnetron en een koel-/vriescombinatie. Handig is de extra kastruimte door een extra diep werkblad.
Heerlijke ruime living met een knus hoekje als thuiswerkplek of om even de administratie bij te werken. De riante eetkamer kan eenvoudig als derde slaapkamer fungeren.
Sfeervolle masterbedroom met toegang tot een balkon met een leuk uitzicht over de achterliggende wijk en een fijne zonligging op het Zuidwesten. Tweede slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met ook een eigen toegang tot het balkon.
Smaakvolle badkamer met een grote douchegelegenheid met regen- en handdouche, breed wasmeubel, designradiator en vaste kast met opstelplaats voor een wasmachine en een boiler.

Kenmerkend voor dit object is de hoogwaardige afwerking en ruime layout van het appartement.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van € 204,34 per maand
- Blokverwarming met een voorschot stookkosten en water van €65,- per maand (warmtemeters aanwezig)
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 159 leden
- 78/20795e aandeel
- Reserve per 31-12-2021 € 763.813,-
- Huismeester aanwezig
- Eigen berging
- Geheel voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Appartement is voorzien van een PVC vloer
- Energielabel C (label is onjuist door de voormalige eigenaar)
- Verwarming via blokverwarming
- Warmwatervoorziening via boiler (eigendom)
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie