Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Loevesteinlaan 897A

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Loevesteinlaan 897A
2533 CB 's-Gravenhage
Wijk:Morgenstond
Woonoppervlakte m2: 84
Verdieping: 7e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1964
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurige maisonnette op de 7e en 8e verdieping met 3 slaapkamers, woonkamer met vrij uitzicht en balkon, keuken in hoekopstelling en een moderne badkamer. Vanuit de master een balkon op het Zuidwesten met een weids uitzicht. Prettig is de eigen berging.
Ideaal gelegen aan de rand van Den Haag met uitvalswegen (waaronder A4) en op loopafstand divers winkelaanbod Leyweg, alternatief is winkelcentrum Bogaard stadscentrum in Rijswijk. Verder gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer met keuze uit tram of bus naar het centrum van Den Haag en een goede verbinding met het Centraal Station. Verder sportverenigingen, scholen en uitvalswegen. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Centrale afgesloten entree met brievenbussen en een bellentableau, trappenhuis en lift. Via een galerij op de 7e verdieping toegang tot het appartement. Hal met een vaste kast waarin opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2010). Separaat toilet voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Woonkamer met verassend veel lichtinval en een weids uitzicht, meterkast (7 groepen) en een wenteltrap naar de 8e verdieping. Aan de voorzijde van het appartement een halfopen keuken in hoekopstelling welke is voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en een koel-/vriescombinatie. Via de woonkamer is het balkon bereikbaar.

8e verdieping: overloop met een vaste kast. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van het appartement, waarbij de grootste slaapkamer beschikt over een opstelplaats voor een wasmachine. Tussenliggende moderne badkamer met een inloopdouche, wasmeubel en een tweede toilet voorzien van een hangcloset en een fonteintje. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van het appartement met een deur naar het balkon welke is gelegen op het Zuidwesten met ook een weids uitzicht. Eigen berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is voortdurend (notarieel geregeld) tot 31-1-2028, jaarlijkse canon bedraagt € 38,-
- VvE is actief met een bijdrage van € 200,- per maand
- Mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats via de VvE voor € 100,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 35 leden (Loevesteinlaan 891 Tot En Met 901 G te ‘s-Gravenhage oneven nummers),
- 5/183e aandeel
- Reserve per 31-10-2022 is ca. € 437.708,-
- Voorzijde appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- De houten kozijnen worden vanuit de VvE vervangen naar kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Appartement is voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie