Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Werkzijde 26

Vraagprijs: € 335.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Werkzijde 26
2543 CA Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Perceel m2: 213
Woonoppervlakte m2: 97
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1995
Status:Verkocht

Beschrijving

Wonen op een royaal perceel (ca. 213m2) met aan meerdere zijden tuin en dus altijd wel een plek om van de zon te genieten? Deze bijzondere woning is onderdeel van een blok van vier woningen in een U-vorm en daardoor is de ligging bijna halfvrijstaand te noemen. De woning beschikt over drie slaapkamers, prettig lichtinval en een parkeerplaats. Ideaal gelegen aan de rand van Den Haag met uitvalswegen en veel groen zoals het recreatiegebied Uithofspark en Madestein. Diverse winkelcentra in de omgeving zoals Wateringen, Leyweg en de Stede. Kijkduin, International School of The Hague en het strand op 15 fietsminuten.

Indeling:
Vanaf de straat zijn er vier parkeerplaatsen bereikbaar met toegangspad voor het blok van vier woningen. Entree met een brede hal, toilet met een fonteintje, opstelplaats cv-ketel (Nefit 2009), meterkast (6 groepen) en een grote vaste kast met een opstelplaats voor een wasmachine. Fijne overzichtelijk in te delen woonkamer met veel lichtinval en openslaande deuren naar de tuin met meerdere terrassen en veel privacy door het naastgelegen veld met een parkachtige uitstraling. De halfopen keuken (2015) is aan de achterzijde van de woning gelegen in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin met een stenen berging.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar een Frans balkon. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning met een fraai uitzicht op de tuin en het naastgelegen veld. Badkamer met een ligbad, separate douchegelegenheid, breed wasmeubel met een dubbele kraan en een tweede toilet.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend (notarieel geregeld) waarvan de erfpachtcanon en beheerkosten zijn afgekocht.
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- Woning is geheel voorzien van dubbel glas
- Erfafscheidingen moeten bestaan uit groenblijvende gesloten beplanting
- Vier zonnepanelen die rechtstreeks terugleveren aan het lichtnet
- Buitenschilderwerk 2019
- Begane grond is voorzien marmoleum
- Eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking
- Garantie op keuken met apparatuur tot 2020
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie