Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Kootwijkstraat 60

Vraagprijs: € 250.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Kootwijkstraat 60
2573 XS Den Haag
Wijk:Rustenburg Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 68
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1928
Status:Te koop

Beschrijving

Welkom in dit prachtige trendy appartement op 1e verdieping waar stijl en functionaliteit samenkomen door luxe open keuken en sfeervolle living met aangrenzend een ruime masterbedroom. Verder 3 slaapkamers, schitterende badkamer en fraaie afwerking.
Voor deze woning geldt een woonoppervlak van ca. 68m2.
Eigen grond. Energielabel D.
Ideaal gelegen nabij het Zuiderpark met veel recreatiemogelijkheden maar ook de unieke sportcampus met welbekend koperen uitstraling waar veel sporten samenkomen zoals zaalsport, strandsporten en zelfs een turnhal. Verder nabij gelegen uitvalswegen en winkelaanbod Dierenselaan, winkelcentrum Leyweg en de Haagse Markt. Openbaar vervoer met een goede verbinding naar het centrum van Den Haag en Centraal Station en Hollands Spoor.
De boulevard, duinen en het strand van Kijkduin zijn op zo’n 15 fietsminuten gelegen met gezellige horeca en breed strand maar ook de Zandmotor met watersportmogelijkheden zoals kitesurfen en wingfoilen.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping. Bij binnenkomst valt direct de hoge afwerking op met fraaie plavuizen, luxe binnendeuren en keurig gestucte wanden en plafond. Centrale entree met vaste kast met meterkast (11 groepen), modern toilet voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Trendy woonkamer met een luxe open keuken die is voorzien van een rechte opstelling met o.a. een inductiekookplaat, design afzuigkap (recirculatie) en een vaatwasser. Verder een strakke kastenwand met veel bergruimte, oven, magnetron en een losstaande Amerikaanse koel-/vriescombinatie. In een keukenkast fraai weggewerkte opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2018). Aan de voorzijde van het appartement een ruime masterbedroom. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met toegang tot het balkon met een balkonkast.
Schitterende luxe badkamer met een ligbad met douchegelegenheid, breed wasmeubel, opstelplaats voor een was-/droogcombinatie en een handdoekenradiator. Royale slaapkamer aan de achterzijde van het appartement.

Kenmerkend voor dit instapklare appartement is de fijne en centrale ligging in de rustige straat en royale opzet met 3 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- VvE is actief met een bijdrage van ca. € 90,50 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 204/4269e aandeel
- VvE bestaat uit 15 leden (Kootwijkstraat 52 t/m 80 even nummers te Den Haag)
- Reserve per 31-12-2023 is ca. € 17.644,-
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woonkamer, hal en keuken zijn voorzien van plavuizen
- Slaapkamers zijn voorzien van laminaat
- Energielabel D
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie