Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Sinaasappelstraat 127

Vraagprijs: € 425.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Sinaasappelstraat 127
2564 EP Den Haag
Wijk:Vruchtenbuurt
Woonoppervlakte m2: 97
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1954
Status:Te koop

Beschrijving

Unieke trendy benedenwoning met royale open opzet (loftachtig) waardoor je direct een ruimtelijk gevoel krijgt. Verrassend is de open ruimte, hoog plafond (ca. 3,48m) en luxe uitstraling met sfeervolle living, luxe open keuken, moderne badkamer, kelder, ruime slaapkamer en patio.
Voor deze woning geldt een woonoppervlak van ca. 97m2.
Erfpacht eeuwigdurend afgekocht. Energielabel B.
Ideaal gelegen in de populaire Vruchtenbuurt met alle faciliteiten nabij gelegen zoals op loopafstand van divers winkelaanbod in de Vlierboomstraat, Appelstraat en aan De Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoer om de hoek richting het centrum van Den Haag of Centraal Station. Breed aanbod van sportverenigingen en scholen waaronder de International School.
De boulevard, duinen en het strand van Kijkduin zijn op zo’n 10 fietsminuten gelegen met gezellige horeca en breed strand maar ook de Zandmotor met watersportmogelijkheden zoals kitesurfen en wingfoilen.

Indeling:
Via de straatniveau toegang kom je in de hal met meterkast (12 groepen) en inpandige toegang tot de kelder. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de Remeha cv-ketel (2021) en is er voldoende ruimte voor opslag.
Bij binnenkomst via valt meteen de unieke plafondhoogte, royale glazen voorpui met veel lichtinval  en de enorme open ruimte op, die alle delen van de woning met elkaar verbindt.
De keuken is via een kleine verhoging bereikbaar met een twee strakke rechte opstellingen waarin o.a. een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, combimagnetron, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Handig is de nis voor extra kastruimte c.q. voorraad.
De open verbinding met de living zorgt voor een gezellig contact met de living.
Tussenhal geeft toegang tot een modern separaat toilet met hangcloset en fonteintje. Luxe afgewerkte badkamer met een inloopdouche, wasmeubel met waskom en vaste kast met opstelplaats voor een wasmachine.
De woonkamer heeft een slimme kastenwand en fraai stalen kozijn met openslaande deuren naar de ruime slaapkamer. Deze beschikt over een grote glazen schuifpui waardoor je een heerlijk uitzicht op de patio met berging hebt.

Kenmerkend voor dit instapklare appartement is de perfecte combinatie van stijl, ruimte en comfort. Fijne en centrale ligging in de rustige straat. Dit object kan zo in de woningmagazines.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend uitgegeven (notarieel) waarbij de erfpachtcanon is afgekocht
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- Appartement is in 2021 geheel gerenoveerd
- VvE is actief met een bijdrage van € 114,29 per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 19/100e aandeel in de ondersplitsing
- 8/55e aandeel in de hoofdsplitsing
- Onder VvE bestaat uit 4 leden (Sinaasappelstraat 117, 119, 125 en 127 te Den Haag)
- Hoofd VvE bestaat uit 18 leden (Sinaasappelstraat 87, 89, 91, 93, 97, 99, 103,105, 107, 113, 115, 117, 119, 121, 123, 125, 127 en 131 te Den Haag)
- Reserve hoofd VvE per 30-12-2019 is ca. € 95.516,-
- Reserve onder VvE per 31-12-2023 is ca. € 3.279,-
- Appartement is voorzien is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas
- Betonnen vloer met vloerverwarming en voorzien van een parketvloer gelakt en geschuurd in 2023
- Dak aanbouw in 2022 vernieuwd en van isolatie voorzien
- Energielabel B
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via een cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie