Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Oude Haagweg 651

Vraagprijs: € 400.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Oude Haagweg 651
2552 GL Den Haag
Wijk:Loosduinen
Perceel m2: 112
Woonoppervlakte m2: 114
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1905
Status:Verkocht

Beschrijving

Charmante eindwoning met een ruime woonkamer met een open keuken, besloten stadstuin, ruime badkamer, 2 royale slaapkamers en een prettig dakterras.
Gunstige ligging tegen de Vruchtenbuurt met verrassend rustige achtertuin. Ruime keuze aan winkelaanbod door nabij gelegen winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, Vlierboomstraat en Appelstraat. Verder sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Entree tot de woning op de begane grond; hal met meterkast (5 groepen) en een binnentrap naar de eerste verdieping. Riante woonkamer met een vaste kast en een prettige leefkeuken in een hoekopstelling met een granieten werkblad, onder- en bovenkasten, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en een koelkast. Achterin de woning een uitbouw met een toilet en fonteintje. Vanuit de keuken via openslaande deuren toegang tot de achtertuin op het Noordwesten met een (gedoogde) achterom en een berging.

1e verdieping: overloop met twee vaste kasten en een daklicht. Masterbedroom aan de voorzijde van de woning met veel lichtinval door de ramen aan de voor-en zijgevel. Badkamer aan de achterzijde van de woning met een ligbad, separate douchegelegenheid,  breed wasmeubel met een dubbele kraan, handdoekenradiator en een toilet met hangcloset en een inbouwreservoir. Verder een opstelplaats voor een wasmachine en een cv-ketel (Intergas 2019).  Tweede slaapkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot een ruim dakterras.

Kenmerkend voor dit object zijn de klassieke details en de traditionele bouwstijl.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Eikenhouten parket op de begane grond
- Het hoofddak is vernieuwd in 2008
- 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking
- Voorzijde slaapkamer is voorzien houten kozijnen met dubbel glas
- Voorzijde woonkamer is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Deuren naar de tuin, deur naar het terras en badkamer zijn voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas
- Energielabel G
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Gebruik van zijpad is gedoogd
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie