Arnold Taal

Arnold Taal

Register Makelaar / Taxateur o.z.

Arnold is Register Makelaar/Taxateur o.z. en de oprichter van het kantoor. Gezien de groei van het kantoor betrokken bij vele aan- en verkooptransacties, taxaties, verhuur en beheer. Zijn passie voor mens en wonen heeft als beloning de awards “wie is de beste makelaar” gegeven over 2015, 2016 en 2017 voor heel Zuid Holland. Het team staat als een huis!

Bart Stap

Bart Stap

Makelaar o.z.

Bart is buiten de vele bezichtigingen verantwoordelijk voor de binnendienst en voor veel van onze opdrachtgevers een vertrouwd gezicht. Zijn enthousiasme is kenmerkend in zijn omgang. Daarnaast bewaakt Bart alle deadlines op kantoor en zorgt hij voor de communicatie naar de makelaars en het bijhouden van de agenda.

Jordy Taal

Jordy Taal

Makelaar o.z.

Jordy is na vele jaren in de vakanties te hebben bijgesprongen sinds begin 2018 fulltime werkzaam bij ons kantoor. Na het doorlopen van de opleiding tot Kandidaat Register Makelaar/Taxateur is Jordy druk met bezichtigingen maar ook dossiervorming, agendabeheer en de marketing zoals het maken van brochures, flyers en beheer van de content op de diverse webpagina’s.