Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Waarderapport woning

Wat is mijn huis waard?

Waarschijnlijk heeft u zich dit al eens afgevraagd. Het antwoord hierop kan alleen worden gegeven door een nauwkeurige waardebepaling uit te laten voeren.

Op zoek naar een indicatie?

Arnold Taal Makelaardij biedt u een indicatietool waarmee u binnen een paar minuten een ruwe schatting kunt ontvangen over de waarde van uw huis. Deze tool vergelijkt huizen in uw regio op basis van alle eigenschappen. Vanzelfsprekend kunnen wij u verder helpen na het invullen van het waarderapport door een toetsing te verrichten na een bezoek aan uw woning.

Ons werkgebied :

 • Den Haag
 • Rijswijk
 • Voorburg
 • Wassenaar
 • Zoetermeer
 • Westland

Wij kunnen u ook begeleiden bij de verkoop of aankoop van een woning. Woont u niet in de aangegeven gebieden? Dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

 

Doe de GRATIS check!

Uitleg van een prognose die vervolgens door ons kantoor kan worden getoetst door middel van een vrijblijvend bezoek aan de woning.

Indicatie, geen taxatie

Dit waarderapport is slechts een indicatie. Indien u een definitieve taxatie wilt doen of hier advies over wilt kunt u dit in de laatste stappen van het rapport aangeven. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en nemen alleen contact op indien door u gewenst.

5X-Beste-Makelaar-Van-Zuid-Holland@2X Arnold Taal

Hoe werkt het waarderapport?

Eenvoudig en snel in een paar stappen aangeven:

 1. Wat zijn uw adresgegevens
 2. Waarom wilt u een waardeschatting
 3. Wanneer u eventueel wilt verhuizen
 4. Wat is het woonoppervlak
 5. Welk type woning u heeft
 6. Welke huizen vergelijkbaar zijn
 7. Een kopie gewenst is
 8. Of wij contact met u mogen opnemen

 

Reviews

Vanuit ons fraaie kantoor in Den Haag zetten wij ons graag in voor uw woonwensen. Bekijk ook eens de reviews die veel zeggen over onze aanpak waar wij elke dag vol voor gaan. Ons team staat als een huis! Bent u benieuwd naar onze aanpak? Loop gerust eens binnen om kennis te maken en/of een kop koffie te drinken.

Arnold Taal Makelaardij