Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Vlierboomstraat 229

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Vlierboomstraat 229
2564 HJ Den Haag
Wijk:Vruchtenbuurt
Woonoppervlakte m2: 81
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1929
Status:Verkocht

Beschrijving

Zeer fraai topappartement aan breed gedeelte van de Vlierboomstraat met een keurige woonkamer ensuite met de bekende kastruimte en glas-in-looddeuren die een prachtige uitstraling geven aan de woonkamer met daarnaast de 3 kenmerkende ramen boven de erker en de knusse handgemaakte bank. De gelakte houten vloer en strakke wandafwerking maken het helemaal af. Keurige keuken, moderne badkamer en toilet (2022) en twee slaapkamers. Vanuit VvE toestemming voor een dakopbouw!
Voor deze woning geldt een woonoppervlak van ca. 81m2.
Ideaal is de rustige ligging met alle faciliteiten nabij gelegen zoals op loopafstand van divers winkelaanbod in de Vlierboomstraat en Appelstraat maar ook de Fahrenheitstraat en Thomsonlaan zijn aantrekkelijk om een uitstapje te maken. Openbaar vervoer met een goede verbinding naar het Centraal Station. Kijkduin, International School of The Hague, duinen, strand en zee op zo’n 15 fietsminuten.

Indeling:
Open portiek met entree op de eerste verdieping. Hal met meterkast (6 groepen), opstelplaats voor een wasmachine en binnentrap naar de 2e verdieping.

2e verdieping: prettige overloop door de aanwezigheid van een lichtkoepel. Separaat modern toilet (2022) voorzien van een hangcloset en een inbouwreservoir. Royale woonkamer ensuite met glas-in-loodramen in de bekende schuifdeuren en kastruimte. Aan de voorzijde van het appartement een erker met knusse handgemaakte bank waar met kussens een heerlijke plek om lekker het straatbeeld te bekijken. Veel lichtinval door de raampartijen en 3 sfeervolle ramen boven de erker. Eetkamer aan de achterzijde van het appartement.
De keuken is aan de achterzijde van het appartement gelegen en voorzien van o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast met vrieslade en een opstelplaats voor een cv-ketel (Intergas 2015).  Via een deur toegang tot een balkon op het Noordwesten met een balkonkast. Slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Moderne tussenliggende badkamer (2022) met een lichtkoepel, inloopdouche, breed wasmeubel en een handdoekenradiator. De masterbedroom is aan de voorzijde van het appartement gelegen.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend geregeld (notarieel) waarvan de erfpachtcanon € 211,- bedraagt per jaar achteraf met € 27,- aan beheerkosten per jaar achteraf. Grondwaarde bedraagt € 13.200,-. Herziening van het canonpercentage zal per 1-8-2024 plaatsvinden
- Erfpachtvoorwaarden 1986 herziening 1993
- VvE is actief met een bijdrage van € 90,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE bestaat uit 3 leden (Vlierboomstraat 229, 231 en 233 te Den Haag)
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel
- Reserve per 16-02-2023 is ca. € 12.766,-
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Gehele appartement is voorzien van lamel parket
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie