Spakenburgsestraat 92

Vraagprijs: € 114.500 k.k.


Kenmerken

Adres:Spakenburgsestraat 92
2574 JX Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 65
Verdieping: 2e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1927
Status:Verkocht

Beschrijving

Lichtinval is kenmerkend voor dit appartement op de 2e verdieping waarbij voorbereidingen zijn getroffen voor een dakterras en een vergunning al aanwezig is! Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een riante badkamer en een heerlijk vergezicht vanuit de woonkamer i.v.m. de lage bebouwing in de omgeving.

Indeling:
Open portiek met entree tot het appartement op de 1e verdieping: hal met meterkast (6 groepen) en een binnentrap naar de 2e verdieping. Overloop met een lichtkoepel die tevens als toegang tot het aan te leggen dakterras kan worden gebruikt. Doorgebroken woonkamer met aan de achterzijde van de woning een gezellige eethoek en een keuken in U-vorm. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, dubbele spoelbak, koelkast en een vaatwasser. Ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning met ruime vaste kast. Separaat toilet. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot het balkon met een bergkast waarin opstelplaats voor een 2e koelkast. De badkamer (voormalige slaapkamer) is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, wasmeubel, handdoekenradiator en een vaste kast met opstelplaats voor een cv-ketel (Remeha 2010).

Bijzonderheden:
- Erfpacht is eeuwigdurend waarvan de canonverplichting en beheerskosten zijn afgekocht
- VvE is actief met een bijdrage van € 40,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 1/3e aandeel
- Reserve per 31-12-2015 € 5062,-
- Toestemming vanuit VvE voor dakterras
- Vergunning aanwezig voor dakterras
- Lichtkoepel is in 2015 vernieuwd
- Voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Energielabel F
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing zoals ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens. OPEN HUIS zaterdag 10 september a.s. van 11:00-12:00 uur. U bent natuurlijk ook op een eerdere datum van harte welkom dus bel/mail voor een afspraak.

Video

Locatie