Melis Stokezijde 55

Vraagprijs: € 200.000 k.k.


Kenmerken

Adres: Melis Stokezijde 55
2543 GD Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 110
Verdieping: begane grond en 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1978
Status:Verkocht

Beschrijving

Bijzonder fraaie maisonnette op de eerste verdieping en begane grond met drie slaapkamers en de mogelijkheid om via de berging het appartement te betreden. Het appartement beschikt over twee balkons waarvan de grootste is gelegen op het Zuiden. Winkelcentra de Stede, Ambachtsgaarde maar ook het centrum van Wateringen zijn nabij gelegen net als openbaar vervoer en uitvalswegen. Recreatiegebied Madestein, de Uithof en het strand van Kijkduin zijn binnen zo'n 10 fietsminuten te bereiken.

Indeling:
Afgesloten entree met brievenbussen- en bellentableau en een videofoon. Toegang tot de bergingen, trappenhuis en een lift. Entree appartement op de eerste verdieping. Centrale hal met een vaste kast en een meterkast (5 groepen). Vanuit de hal toegang tot een keurige keuken met een doorbraak naar de woonkamer waardoor een prettige overgang. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en werkbladverlichting. Handig is de tweede kastenwand met een werkblad en kastruimte Vanuit de keuken toegang tot een balkon op het Zuiden. Prettige woonkamer met veel lichtinval door het extra raam in de zijgevel. Royale eetkamer en een keurige radiatorombouw. Modern separaat toilet voorzien van een hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Luxe badkamer met een royale douchecabine met jets, breed wasmeubel en een handdoekenradiator. Verder op deze verdieping een echte master bedroom met een eigen balkon. Vanuit de hal daalt u af naar de begane grond met een separaat toilet voorzien van hangcloset, inbouwreservoir en een fonteintje. Twee slaapkamers en royale berging met de mogelijkheid om via de berging de woning te betreden.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 1,13 (geen betalingsverplichting) bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923
- Heruitgifte erfpacht met een grondwaarde van € 18.700,- met de mogelijkheid tot afkoop of canonbetaling van € 280,70 per jaar
- Eigen berging op de begane grond vanwaar ook toegang tot het appartement
- VvE is actief met een bijdrage van € 278,80 per maand
- Voorschot stookkosten en water € 98,- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- 13/521e aandeel (VvE Melis Stokezijde 54 tot en met 72 en 74 tot en met 92 en 94 tot en met 115, Parkzicht 4)
- Reserve per 31-12-2017 ca. € 181.137,-
- Elektrische zonwering woonkamer en keuken
- Keuken is voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Woonkamer en ouderslaapkamer zijn voorzien van aluminium en houten kozijnen met enkel glas behoudens het zijraam in de woonkamer welke is voorzien van dubbel glas
-  Slaapkamers op de begane grond zijn voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas
- Woning is voorzien van laminaat
- Verwarming via blokverwarming met warmtemeters
- Warmwatervoorziening via centrale voorziening (via VvE)
- Verkoopvoorwaarden van toepassing waaronder o.a. een ouderdomsclausule
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie