Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Loosduinsekade 391

Vraagprijs: € 159.500 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Loosduinsekade 391
2571 CH Den Haag
Wijk:Rustenburg/Oostbroek
Woonoppervlakte m2: 75
Verdieping: begane grond
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1926
Status:Verkocht

Beschrijving

Fraai uitgebouwde parterre met 3 slaapkamers en een serre waarin een gezellige eetkamer is gesitueerd. Ruime tuin en vrij uitzicht over de kade. Ideaal gelegen nabij winkelcentrum Leyenburg en winkels aan de Dierenselaan en Weimarstraat. Openbaar vervoer voor de deur en het strand op zo’n 15 fietsminuten gelegen.

Indeling:
Open portiek met entree tot de woning. Centrale hal met een vaste kast waarin een meterkast (8 groepen). Sfeervolle woonkamer aan de voorzijde van de woning met fraai stucwerk op wanden en plafond. Via openslaande deuren vanuit de woonkamer toegang tot de ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Badkamer voorzien van douchegelegenheid. Separaat toilet. Slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Moderne keuken aan de achterzijde van de woning welke is voorzien van een 6-pits gasfornuis met oven en een afzuigkap. De cv-ketel (Agpo 2000) is keurig  weggewerkt in een keukenkast. In de serre is handig gebruik gemaakt van de nis waarin een opstelplaats voor een losse vaatwasser, wasmachine en een losse koel-/vriescombinatie. De serre is in gebruik als een gezellige eetkamer met openslaande deuren naar de tuin met 2 losse bergingen.  De achtergelegen slaapkamers zijn ook vanuit de eetkamer bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Erfpacht is obligatoir heruitgegeven waarvan de grondwaarde € 7.487,- bedraagt. De erfpachtcanon inclusief de beheerkosten bedraagt € 160,80 per jaar. De eerstvolgende herzieningsdatum 1 januari 2021
- VvE is actief met een bijdrage van € 50,- per maand
- Individuele opstalverzekering
- VvE bestaat uit 3 leden (Loosduinsekade 391, 393 en 395)
- VvE dient nog in KvK te worden geregistreerd (in behandeling)
- 1/3e aandeel
- Saldo betaalrekening VvE per 4-4-2017 € 6.113,-
- Voorzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas
- Groepenkast en bedrading vernieuwd in 2001
- Dak vernieuwd in 2011
- Buitenzijde geschilderd in 2016
- Woonkamer is voorzien van laminaat
- Slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking
- Hal is voorzien van vinyl
- Energielabel is in aanvraag
- Verwarming via cv-ketel
- Warmwatervoorziening via cv-ketel
- Verkoopvoorwaarden van toepassing
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

Locatie