Loosduinse Hoofdstraat 211

Vraagprijs: € 99.500 k.k.


Kenmerken

Adres:Loosduinse Hoofdstraat 211
2552 AC Den Haag
Wijk:Loosduinen
Woonoppervlakte m2: 55
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 2
Aantal slaapkamers: 1
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1972
Status:Verkocht

Beschrijving

Keurig 2 kamer appartement op de 1e verdieping met ruim balkon, berging in de onderbouw en mogelijkheid om te parkeren op het afgesloten binnenterrein (indien een parkeerplaats beschikbaar is). In directe omgeving het centrum van Loosduinen met de winkels en openbaar vervoer op loopafstand! Het strand van Kijkduin is op zo'n 10 fietsminuten afstand gelegen.

Indeling; entree met bellentableau en brievenbussen, afgesloten toegang tot het binnenterrein. Galerij 1e verdieping met entree woning, tochtportaal met meterkast (3 groepen) en garderobe, hal met slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een ruime bergkast. Badkamer is voorzien van een douchegelegenheid, toilet, vaste wastafel en een opstelplaats voor een wasmachine. Lichte woonkamer met een moderne open keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en werkbladverlichting.
Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon over de volle breedte van de woning waar men heerlijk kan vertoeven.

Bijzonderheden;
- Erfpacht tot 31-12 2046, jaarlijkse canon bedraagt € 126,06
- Hal, woonkamer en slaapkamer zijn voorzien van vloerbedekking (nieuw)
- VvE is actief met een bijdrage van € 141,96 per maand waarin is begrepen; water (warm en koud), opstalverzekering, schoonmaak algemene ruimten
- Voorschot stookkosten € 100,38
- Blokverwarming
- Voor- en achterzijde voorzien van dubbel glas
- Berging op de begane grond
- Oplevering in overleg, kan snel.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Locatie