Direct contact? Bel 070 – 707 12 40 | uitgeroepen tot beste makelaar van Zuid-Holland

Hengelolaan 977

Vraagprijs: € 225.000 k.k.

Arnold Taal

Kenmerken

Adres:Hengelolaan 977
2544 GG Den Haag
Wijk:Bouwlust/Vrederust
Woonoppervlakte m2: 75
Verdieping: 1e
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Bouwjaar: 1957
Status:Te koop

Beschrijving

Prettig gelegen appartement op de 1e verdieping aan een brede groenstrook waardoor een weids uitzicht. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 3e slaapkamer, balkon en een ruime berging in de onderbouw.
Gunstige ligging in de wijk Bouwlust met groenstrook, winkelaanbod De Stede, Bouwlustlaan maar ook winkelcentrum Leyweg is goed bereikbaar. Verder sportverenigingen, openbaar vervoer, scholen (waaronder internationale school) en uitvalswegen. Boulevard, duinen en het strand van Kijkduin op ca. 15 fietsminuten.

Indeling:
Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis. Op de 1e verdieping entree tot het appartement. In de hal een intercom en een meterkast (2 groepen). Separaat toilet. Ruime woonkamer over de volle lengte van de woning met een moederhaard. Vanuit de woonkamer toegang tot een balkon op het Noordwesten en een balkonkast via een deur. Slaapkamer aan de voorzijde van de woning met een vaste kast. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een rechte opstelling met een opstelplaats voor een gasfornuis, afzuigkap, opstelplaats voor een boiler en een opstelplaats voor een wasmachine. Vanuit de keuken eveneens toegang tot het balkon via een deur. Tussenliggende badkamer met een douchegelegenheid en een vaste wastafel en een opstelplaats. Masterbedroom aan de achterzijde van de woning met een vast kast. Ruime berging in de onderbouw.

Kenmerkend voor dit object is de centrale ligging.

Bijzonderheden:
- Erfpacht waarvan de erfpachtcanon € 40,70 bedraagt per jaar tot en met 31 december 2030
- Erfpachtvoorwaarden 1923 en 1930
- VvE is actief met een bijdrage van € 110,- per maand,
- Collectieve opstalverzekering
- VvE is ingeschreven bij KvK
- VvE bestaat uit 40 leden (Hengelolaan 911 t/m 999 oneven te Den Haag)
- 1/40e aandeel
- Reserve per 31-12-2020 is ca. € 144.991,-
- Appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas behoudens de keukendeur en achterzijde woonkamer
- Achterzijde woonkamer en keukendeur zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Appartement is voorzien van een vloerbedekking
- Energielabel in aanvraag
- Verwarming via moederhaard
- Warmwatervoorziening via een boiler
- Verkoopvoorwaarden Arnold Taal Makelaardij van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Bij ons zijn alle aankoopmakelaars welkom om uw belangen te behartigen. Adressen van collega aankoopmakelaars in Haaglanden kunt u bij ons opvragen.

Uw eigen woning nog niet verkocht? Doe de vrijblijvende verkoopcheck op onze kantoorpagina of bel kantoor voor een persoonlijk verkoopadvies waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Video

360° foto's

Locatie